Antena Căutare

Burlacul, 13 mai 2021. Alexandra Mucea s-a enervat și a spus tot ce crede despre Simona

Petrecerea Alexandrei Mucea nu le-a distrat prea tare pe concurente. Supărată, tânăra care și-a serbat ziua de nume s-a enervat și a spus ce părere are cu adevărat despre Simona, în episodul 10 din sezonul 6 al emsisiunii „Burlacul”, difuzat pe 13 mai 2021.

Alexandra Mucea a început să fie tot mai dezarmată de faptul că nu primește invitație de mers la o întâlnire cu Andi Constantin și acest lucru o face să devină tot mai neliniștită, de la o ediție la alta.

Mai mult decât atât, concurenta s-a enervat atunci când și-a dat seama de faptul că mult râvnitul burlac nu va veni la vila fetelor ca să asiste la party, deși este ziua ei de nume. Totuși, acesta a fost atent și i-a îndeplinit o dorință, trimițându-i un cadou pe sufletul ei.

Ce dezvăluiri neașteptate a făcut Alexandra Mucea despre Simona, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”

Apoi, la vila fetelor s-a dat drumul la muzică și fetele au încercat să se distreze, dar se pare că lucrurile nu au mers atât de bine precum s

Citește și: Burlacul, 13 mai 2021. Catrina și Andi Constantin au mers la întâlnire. Ce planuri de viitor și-au făcut și ce a ieșit la iveală

Supărată, Alexandra Mucea nu s-a mai putut abține și a făcut dezvăluiri complet neașteptate despre „rivala” sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alexandra Mucea și alte concurente de la Burlacul

Alexandra Mucea și alte concurente de la „Burlacul”, descoperind surpriza pregătită de Andi

Conflictul dintre Alexandra Mucea și Simona ar fi pornit de la date-ul pe care l-au avut cu Andi Constantin, în urmă cu ceva timp, atunci când cele două parcă s-au „vânat” și s-au luat la întrecere pentru a capta atenția burlacului.

„Nu vreau să dau arme cuiva, ca să le poată folosi mai târziu”, a mărturisit tânăra, care a mers apoi și a vorbit cu Melissa despre gândurile și sentimentele sale.

Citește și: Prin ce dramă a trecut Andi Constantin. Burlacul a dezvăluit totul: "Am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață"

Surprinzător sau nu, concurenta este de părere că Simona este cea „vinovată” de plecarea Cristinei Jucu din competiția „Burlacul”, sezonul 6.

cristina jucu

Cristina Jucu, fostă concurentă de la „Burlacul”, sezon 6

Urmărește clipul video de mai sus din episodul 10 din emisiunea „Burlacul” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 13 mai 2021. Andi Constantin i-a îndeplinit Alexandrei Mucea o dorință. Ce a dezvăluit tânăra... Burlacul, 13 mai 2021. Andi Constantin a mers la întâlnire cu Malinka și Oana. Ce a supărat-o pe blondină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x