Antena Căutare

Burlacul, 13 mai 2021. Andi Constantin a dezvăluit că are un frate. Burlacul a zis care e fobia de care nu a scăpat încă

Andi Constantin a făcut o serie de dezvăluiri complet neașteptate în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, difuzat în 13 mai 2021.

În episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, Kubra Taskiran a fost plăcut surprinsă să găsească un bilet trimis de Andi Constantin. Frumoasa brunetă a realizată că este invitată la date cu burlacul Andi Constantin.

Andi Constantin a făcut dezvăluiri despre fratele său, dar și despre fobia pe care o are, la „Burlacul”

Extrem de fericită că în sfârșit va putea petrece momente speciale alături de mult râvnitul burlac, concurenta le-a rugat pe celelalte tinere din competiție s-o ajute cu pregătirile și să-i dea sfaturi la alegerea ținutei sau a costumului de baie.

Iniția, apariția Kubrei în sezonul 6 al îndrăgitului show „Burlacul” nu le-a neliniștit pe celelalte concurente, dar lucrurile s-au schimbat destul de mult atunci când bruneta cu trăsături exotice a primit o invitație de-a merge singură la un date cu Andi Constantin.

Citește și: Prin ce dramă a trecut Andi Constantin. Burlacul a dezvăluit totul: "Am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață"

Kubra a petrecut momente speciale la piscină, alături de Andi Constantin. Tânăra a lăsat orice reținere deoparte și a dezvăluit multe impresii și detalii despre restul concurentelor din casa „Burlacul”. Pe una dintre colegele sale de competiție a numit-o chiar „mamaia”, pentru faptul că a fost prea reținută atunci când a venit vorba despre distracție, la vila fetelor.

kubra si andi, in piscina, la emisiunea burlacul

Andi Constantin i-a făcut numeroase dezvăluiri tinerei Kubra, la „Burlacul”

Mult râvnitul burlac a părut că se bucură din plin de momentele petrecute alături de Kubra și chiar s-a amuzat copios, atunci când bruneta a făcut fel și fel de dezvăluiri. Andi a ascultat-o cu atenție și a fost chiar curios să descopere diferențele culturale care există între români și turci.

Despre el am putut afla faptul că are un frate mai mare cu patru ani, dar și că are o fobie de care încă nu a reușit să scape până acum.

Citește și: Burlacul, 13 mai 2021. Catrina a dezvăluit ce sentimente are pentru burlacul Andi Constantin, de fapt. Ce a recunoscut

Urmărește clipul video de mai sus din episodul 10 din emisiunea „Burlacul” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

EXCLUSIV! Joi, de la ora 20:00, emisiunea "Burlacul" va fi în avans pe AntenaPlay... Burlacul, 13 mai 2021. Catrina a primit o scrisoare de la Andi Constantin! Ce discuție tensionată a avut cu Ana Bene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x