Antena Căutare

Burlacul 26 martie 2021. Antipatia dintre Andreea Stoica și Angela Antocel atinge cote maxime. Jignirile au curs pe la spate

Prezența Angelei Antocel și a Malinăi Zina la Burlacul stârnește controverse între fete. Cele două surori se luptă pentru inima aceluiași bărbat, fapt care alimentează comentariile între pretendente.

Burlacul 26 martie 2021. Antipatia dintre Andreea Stoica și Angela Antocel atinge cote maxime. Jignirile au curs pe la spate Galerie
Angela Antocel și Andreea Stoica | Antena 1/ Burlacul

La vila fetelor apele par să nu se mai liniștească! Malinka Zina și Angela Antocel discută despre ceea ce Andreea Stoica i-a spus în față Angelei și anume că nu crede în șansa celor două de a ajunge în finală.

Malinka Zina nu pare să se lase afectată de presupunerile rivalei sale și spune încrezătoare că nu o interesează părerea celorlalte fete dedspre ea, în timp ce Angela Antocel este vizibil deranjată.

Angela vrea acțiune, rivalitate, concurență și o enervează relaxarea fetelor: "Să înceapă concurența adevărată. Fetele să se activeze, dar ele stau pe relaxare", spune Angela Antocel.

Citește și: Ce spun fetele despre lupta dintre Malinka și Angela Antocel, dar și ce fată a devenit subiect de bârfă

Chiar înainte de discuțiile acestea, Andreea Stoica a făcut o remarcă în camera de hotel despre cele două durori: "Eu mă certam cu prietenele pentru un like și ele, surori, împart același bărbat", spune concurenta deranjată peste măsură de prezența celor două în emisiune. Și nu doar Andreea Stoica este cea care are o părere negativă, sunt și alte fete care roiesc în jurul aceleași idei: "Malinka și Angela, ele mi se pare că nu au ce căuta aici", a spus Vanessa Țone

Andreea Stoica o jignește pe Angela Antocel, într-un joc: "Zici că are 116 ani"

La câțiva metri de cele două surori, se pune la cale o provocare controversată. Cristina Jașcu, Andreea Stoica, Simona Bălăceanu și Alexandra Mucea au decisă să vorbească pe la sapte despre concurentele pe care nu le plac.

Citește și: Angela Antocel a venit în locul Rodicăi Budurcă la Burlacul. Andi Constantin s-a dus în fața blocului ei

La adăpostul jocului, fetele au spus tot ce cred despre persoanele care nu le-au intrat în grații. Cu sinceritate, fără pic de menajamente și fără să dea nume.

Andreea Stoica a fost prima care nu s-a mai cenzurat deloc: "E o bătrână nu știu ce caută aici. Îi e ciudă de toate, deși are... Nu știu câți ani are, dar zici că are 116 ani. A zis că dacă câștigă soră-sa, îl împarte pe Andi și că e obișnuită", spune Andreea.

După aceste destăinuiri, celelalte trei fete au aplaudat-o și i-au zis "bravo".

Cu cât trece mai mult timpul, cu atât devine mai evident faptul că între Angela și Andreea este o antipatie reciprocă. Cele două nu scapă ocazia să-și facă complimente nepotrivite una celeilalte.

Citește și: Fetele renunță la sutien și fac spectacol cu formele voluptoase. Camerele au surprins unghiuri incendiare

Dragostea nu are granițe pentru două surori din Moldova, care sunt pregătite să pășească în fața lui Andi Constantin ca să-l cucerească! Cele două blondine, Malinka și Angela, se înțeleg de minune și abia așteaptă să vadă care dintre ele va fi norocoasă.

Uimitor, cele două surori seamănă foarte bine una cu cealaltă, nici stilul vestimentar nu le deosebește foarte mult. Elegante și pline de șarm, Malinka și Angela au decis să formeze o echipă: ambele pretendente pentru același bărbat!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu. Ce reproșuri a avut concurenta... Burlacul 26 martie 2021. Andi a intrat în cabina de probă peste Catrina Georgeta. Momentul care pare desprins din viața ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x