Antena Căutare

Burlacul 6 mai 2021. Andi Constantin a purtat discuții profunde cu Dominique Nuță și Melissa la Cocktail Party. Catrina i-a dansat

Petrecerea de dinaintea Ceremoniei Trandafirului, ce a avut loc în episodul 9, difuzat pe 6 mai 2021, a fost presărată cu multe suprize și momente de tensiune pentru Burlacul Andi Constantin.

colaj cu melissa si andi constantin de la burlacul Galerie
Petrecerea de dinaintea Ceremoniei Trandafirului, ce a avut loc în episodul 9, difuzat pe 6 mai 2021, a fost presărată cu multe suprize | Antena 1

Pentru început, Andi Constantin a dorit să vorbească cu Dominique Nuță, cea care a refuzat să părăsească competiția în urmă cu 9 zile.

Dominique Nuță și Andi Constantin au stat de vorbă la Cocktail Party

Andi Constantin a cerut, de asemenea, să nu fie deranjat pentru că dorește să-i acorde fetei timp.

”Ce se întâmplă, măi Andi? Așteptam și eu o scrisoare zilele astea... Cum zice Catrina: Iar m-ai uitat?”, i-a spus Dominique Nuță lui Andi, când acesta a rugat-o să vină și să stea de vorbă în ora pusă la dispoziție înainte de Ceremonia Trandafirului.

Printre altele, fata i-a vorbit Burlacului despre felul în care dorește să trăiască.

”Nu mă văd făcând asta toată viața mea (n.r. să fie asistent manager). Vreau să fac ceva care să conteze pentru mine. Dacă stau la birou, practic umflu încasările unei firme și pentru ce trăiesc?! Vreau să mă implic în chestii mai sociale, cu animalele. Știi că iubesc foarte mult animalele. Să fac ceva care ar conta... Să mă implic în multe voluntariate, într-o asociație. Eu aș vrea de la un bărbat să am o siguranță financiară pentru că eu vreau ca pe viitor să fac ceva ce m-ar împlini pe mine sufletește. Nu să lucrez pentru bani.”, a spus ea.

Melissa și Andi Constantin de la Burlacul sezon 6, discuție profundă

Andi Constantin a vrut să petreacă timp și cu Melissa la Ceremonia Trandafirului din episodul 9. Cu toate că legătura lor părea să înflorească, tânăra i-a pus o întrebare care l-a luat prin surprindere pe Burlac.

Aceasta dorea să știe ce părere are despre o eventuală renunțare a unei concurente de care el s-a atașat. ”Mi-ar frânge inima”, a recunoscut Andi cu sinceritate.

Ulterior, Melissa i-a povestit Alexandrei Mucea conversația avută cu Burlacul. Ce detalii i-a împărtășit puteți urmări în materialul video următor:

Catrina Georgeta, dans provocator în brațele lui Andi Constantin

Catrina Georgeta s-a ținut de cuvânt și i-a dansat lui Andi Constantin. Îmbrăcată într-un costum albastru, fata a realizat un dans oriental ca la carte, spre bucuria Burlacului și a celor prezenți.

Și fetele s-au bucurat de moment, dansând și aplaudând de pe canapele.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 6 mai 2021. Simona Bălăceanu, eclipsată de Melissa și Alexandra Mucea la date-ul cu Andi Constantin... Burlacul 6 mai 2021. Ce fată a fost eliminată de Andi Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Cele două luni de căutări și încercări au ajuns la final! Cine este aleasa Burlacului Andi Constantin Cele două luni de căutări și încercări au ajuns la final! Cine este aleasa Burlacului Andi Constantin Joi, 01.07.2021, 16:33
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Îți mai amintești de Melissa Azak? Ce mesaj a transmis după cutremurele din Turcia

Îți mai amintești de Melissa Azak? Ce mesaj a transmis după cutremurele din Turcia

Melissa Azak s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii Burlacul atunci când a încercat să-i intre în grații lui Andi Constantin. Tânăra avea o frumusețe aparte și o eleganță greu de egalat.

Duminica, 12.02.2023, 14:53
Cum arată Simona Bălăceanu, fosta finalistă Burlacul, în haine de kinetoterapeut. Tânăra s-a lăsat fotografiată la locul de muncă

Cum arată Simona Bălăceanu, fosta finalistă Burlacul, în haine de kinetoterapeut. Tânăra s-a lăsat fotografiată la locul de muncă

Simona Bălăceanu, fosta finalistă a sezonului 4 din Burlacul, a publicat pe rețelele sociale o imagine de la locul de muncă. Tânăra a îmbrăcat hainele de kinetoterapeut și a făcut senzație cu aspectul fizic.

Sambata, 18.12.2021, 12:24
Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul, a îmbrăcat o rochie îndrăzneață și s-a pozat cu iubitul într-o iposatză tandră

Vanessa Țone, fosta concurentă de la Burlacul, a îmbrăcat o rochie îndrăzneață și s-a pozat cu iubitul într-o iposatză tandră

Vanessa Țone, fosta concurentă la inima Burlacului și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat arătos. Aceasta s-a afișat cu el la nunta surorii sale și au bifat o apariție demnă de laude. Rochia blondei a atras toate privirile.

Sambata, 02.10.2021, 12:07
Andi Constantin, look-ul răvășit care le-a surprins pe fanele sale. Imaginea neașteptată din intimitatea dormitorului

Andi Constantin, look-ul răvășit care le-a surprins pe fanele sale. Imaginea neașteptată din intimitatea dormitorului

Andi Constantin s-a fotografiat în intimitatea dormitorului și a publicat poză pe rețelele sociale, iar prietenii virtuali au rămas surprinși de modul în care arată acesta cu un look total diferit.

Luni, 30.08.2021, 13:23
Ultimele știri
x