Ai poftă de o gustare savuroasă și extrem de ușor de făcut? Atunci nimic mai simplu!
Meniul de post din ediția de luni de la „Chefi la cuțite” a fost motiv de contraziceri și nervi întinși la maximum între jurați. Cei trei au avut păreri diferite în ceea ce privește realizarea unei farfurii de post de top, s-au ciondănit și nu au fost de acord cu verdictul dat de invitații de la masa jurizării, preoți, măicuțe sau diaconi.
Marti, 26.04.2016, 13:12
Meniul de post din ediția de luni de la „Chefi la cuțite” a fost motiv de contraziceri și nervi întinși la maximum între jurați. Cei trei au avut păreri diferite în ceea ce privește realizarea unei farfurii de post de top, s-au ciondănit și nu au fost de acord cu verdictul dat de invitații de la masa jurizării, preoți, măicuțe sau diaconi.
Ciorba de miel este o probă de foc pentru gospodine. Dar chef Cătălin Scărlătescu ne îndeamnă să fim inventivi şi relaxaţi când preparăm acest fel tradiţional.
Marti, 26.04.2016, 10:16
Ciorba de miel este o probă de foc pentru gospodine. Dar chef Cătălin Scărlătescu ne îndeamnă să fim inventivi şi relaxaţi când preparăm acest fel tradiţional.
Chef Cătălin Scărlătescu are o reacție nervoasă în momentul în care pierde proba. Aruncă și sparge tot ce întâlnește în cale.
Chef Cătălin Scărlătescu îi spune unui concurent din echipa lui să aibă grijă să nu ardă pâinea, dar aceasta ajunge să se prăjească prea rău.
Astăzi proba se anunță a fi una la înălțime: mâncare de post!
Luni, 25.04.2016, 21:03Începe o nouă confruntare pentru cele trei echipe de la „Chefi la cuțite”!
Luni, 25.04.2016, 20:39
Astăzi proba se anunță a fi una la înălțime: mâncare de post!
Începe o nouă confruntare pentru cele trei echipe de la „Chefi la cuțite”!
Săptămâna de dinaintea Paștelui aduce la „Chefi la cuțite” o provocare pentru chefi: meniul de post.
Luni, 25.04.2016, 12:52
Săptămâna de dinaintea Paștelui aduce la „Chefi la cuțite” o provocare pentru chefi: meniul de post.
Ciorba de miel este o probă de foc pentru gospodine. Dar chef Cătălin Scărlătescu ne îndeamnă să fim inventivi şi relaxaţi când preparăm acest fel tradiţional.
Sambata, 23.04.2016, 19:25
Îți plac biscuiții și vrei să încerci ceva nou? Atunci iată o rețetă pe care o poți pregăti chiar la tine acasă.
Vineri, 22.04.2016, 17:06
Îți plac biscuiții și vrei să încerci ceva nou? Atunci iată o rețetă pe care o poți pregăti chiar la tine acasă.
Ți-e poftă de o gustare savuroasă dar ușor de preparat? Atunci iată o rețetă cu care sigur nu vei da greș!
Vineri, 22.04.2016, 16:51
Ți-e poftă de o gustare savuroasă dar ușor de preparat? Atunci iată o rețetă cu care sigur nu vei da greș!
Tradiţia de Florii este să mănânci peşte. Se spune că tot ce se găteşte din peşte în această zi are puteri tămăduitoare.
Dacă ai poftă de ceva dulce cu adevărat special, atunci încearcă să faci cele mai bune bomboane, chiar la tine acasă!
Joi, 21.04.2016, 13:35
Dacă ai poftă de ceva dulce cu adevărat special, atunci încearcă să faci cele mai bune bomboane, chiar la tine acasă!
Bucătăria este o adevărată plăcere, dar stai să vezi ce simple vor deveni lucrurile după ce afli aceste trucuri.
Miercuri, 20.04.2016, 16:33
Bucătăria este o adevărată plăcere, dar stai să vezi ce simple vor deveni lucrurile după ce afli aceste trucuri.
Ai poftă de ceva dulce și totuși vrei să încerci ceva nou? Atunci încearcă rețeta de gosoși de banane!
Miercuri, 20.04.2016, 15:52
Ai poftă de ceva dulce și totuși vrei să încerci ceva nou? Atunci încearcă rețeta de gosoși de banane!
Chef Florin Dumitrescu a participat la concursul favorit al lui chef Cătălin Scărlătescu.
Miercuri, 20.04.2016, 12:27
Ai auzit de lava cake dar totuși nu îți place să te complici în bucătărie, sau pur și simplu nu vrei să coci? Nimic mai simplu!
Marti, 19.04.2016, 17:01
Ai auzit de lava cake dar totuși nu îți place să te complici în bucătărie, sau pur și simplu nu vrei să coci? Nimic mai simplu!
Dacă ai poftă de ceva dulce și totuși nu ai chef să te complici în bucătărie, atunci iată soluția!
Dacă ai poftă de ceva dulce și totuși nu ai chef să te complici în bucătărie, atunci iată soluția!
Marti, 19.04.2016, 15:59
Proba se anunță a fi destul de dificilă, căci în sala de degustare vor fi numai specialiști în domeniu: studenți! Căci cine mănâncă mai mult fast food decât ei?
Războiul continuă și o nouă bătălie aprigă se anunță! De data aceasta, echipa argintie și-a propus să își ia revanșa!
Dacă ai poftă de ceva extrem de bun și de gustos, dar totuși nu vrei să muncești prea mult în bucătărie, atunci acesta este desertul ideal!
Luni, 18.04.2016, 12:02
Dacă ai poftă de ceva extrem de bun și de gustos, dar totuși nu vrei să muncești prea mult în bucătărie, atunci acesta este desertul ideal!
Dacă ai poftă de ceva extrem de bun și de gustos, dar totuși nu vrei să muncești prea mult în bucătărie, atunci acesta este desertul ideal!
Luni, 18.04.2016, 11:38
Dacă ai poftă de ceva extrem de bun și de gustos, dar totuși nu vrei să muncești prea mult în bucătărie, atunci acesta este desertul ideal!
De la farfurii exotice, la dans pe scenă. Aceasta e povestea lui Wang Bin, un bucătar de origine chineză care a încercat să-i impresioneze pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite!” și care ajunge marți seară pe scena emisiunii „Bravo, România!”. Angajat al uneia dintre cele trei echipe care se confruntă în această ediție, simpaticul bucătar lasă preț de câteva minute tigăile și condimentele deoparte și devine Cupidon într-un musical plin de savoare.
Duminica, 17.04.2016, 13:21
Emoțiile devin din ce în ce mai mari pentru cei trei jurați la „Chefi la cuțite”. După ani de zile în care au jurizat, au degustat și au trecut prin foc și pară sute de concurenți, acum a venit rândul lor să tremure de cealaltă parte a baricadei, alături de echipele lor.
Duminica, 17.04.2016, 10:36
Emoțiile devin din ce în ce mai mari pentru cei trei jurați la „Chefi la cuțite”. După ani de zile în care au jurizat, au degustat și au trecut prin foc și pară sute de concurenți, acum a venit rândul lor să tremure de cealaltă parte a baricadei, alături de echipele lor.
Cui nu îi plac chips-urile? Cu sare sau cu aromă de cașcaval, acestea sunt gustarea perfectă în orice situație. Uite cum le poți face chiar la tine acasă!
Vineri, 15.04.2016, 14:41
Cui nu îi plac chips-urile? Cu sare sau cu aromă de cașcaval, acestea sunt gustarea perfectă în orice situație. Uite cum le poți face chiar la tine acasă!
Gospodinele au mereu această problemă: cum se fac corect găluștele din griș?
Miercuri, 13.04.2016, 15:47
Gospodinele au mereu această problemă: cum se fac corect găluștele din griș?
Odată formate cele trei echipe, lupta de la „Chefi la cuțite” a devenit tot mai palpitantă. Prima confruntare între cei trei chefi le-a adus acestora emoții neașteptate și toți trei au mărturisit că nu credeau că vor trăi astfel de sentimente într-un show în care sunt jurați.
Marti, 12.04.2016, 13:55
Odată formate cele trei echipe, lupta de la „Chefi la cuțite” a devenit tot mai palpitantă. Prima confruntare între cei trei chefi le-a adus acestora emoții neașteptate și toți trei au mărturisit că nu credeau că vor trăi astfel de sentimente într-un show în care sunt jurați.
Ultima confruntare a chefilor a fost una de excepție! S-a lăsat cu lupte între echipe, degustări și eliminări.
Ultima confruntare a chefilor a fost una de excepție! S-a lăsat cu lupte între echipe, degustări și eliminări.
Marti, 12.04.2016, 09:26
Și iată că a venit un alt moment tensionat al serii: a doua degustare și jurizare!
Luni, 11.04.2016, 23:01
Și iată că a venit un alt moment tensionat al serii: a doua degustare și jurizare!