Ingrediente
- cartofi
- ulei pentru prăjit
- o răzătoare.
Mod de preparare
Cui nu îi plac chips-urile? Cu sare sau cu aromă de cașcaval, acestea sunt gustarea perfectă în orice situație. Uite cum le poți face chiar la tine acasă!
Cum se face?
Curăță cartofii și taie fiecare bucată în felii. Apoi fiecare felie dă-o pe lama specială de pe răzătoare, pentru a obține felii cât mai subțiri.
Pune la prăjit și scoate atunci când vezi că se rumenesc bine și sunt crocante. Adaugă sare și tot ce mai vrei tu: condiment de barbeque, curry etc.
Poți servi cu ketchup, sos de usturoi sau sos de brânză.
Poftă bună!
Negrese demențiale, cu doar două ingrediente! Sunt gata imediat, dar te vor cuceri garantat!... Secretul ciorbei rădăuţene a fost dezvăluit de o gospodină din Bucovina. Cu acest truc nu vei greşi niciodată...