Căutare Live

Chefi fără limite, 14 martie 2022. Ce echipă a câștigat proba de gătit și amuleta supremă. Victoria a fost clară

După ce jurații au votat, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta supremă, pusă la bătaie în ediția 10 a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1.

Irina Fodor a dezvăluit în ediția 10 a emisiunii Chefi fără limite cine a câștigat amuleta supremă

Antena 1

În ediția 10 a emisiunii Chefi fără limite, concurenții și cei trei chefi au ajuns în Serres, locul ce a adus nu doar trei probe de avantaj, ci și o probă de gătit pentru o amuletă supremă.

După ce jurații au degustat rețetele de musaca pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, aceștia au votat și verdictul a fost cât se poate de clar. La final, Irina Fodor a dezvăluit cine a câștigat amuleta supremă, la Chefi fără limite.

Cine a câștigat amuleta supremă, pusă la bătaie de Irina Fodor la Serres, în etapa a patra a emisiunii Chefi fără limite

Echipa mov a primit sarcina de-a pregăti o rețetă de musaca pe bază de carne de bivol și vinete, Florin Dumitrescu a pregătit varianta cu cartofi, iar Sorin Bontea a fost nevoit să pregătească o rețetă vegetariană de musaca. Misiunea nu a fost deloc simplă și, având în joc o amuletă supremă cu o miză uriașă, fiecare echipă a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru a câștiga bonusul uriaș anunțat de Irina Fodor.

Citește și: Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, anunțul pe care toți îl așteptau: „Se filmează Chefi la cuțite”

Bontea a mizat pe aromele obținute printr-un amestec de mai multe legume. Florin Dumitrescu, în schimb, a crezut că avantajul de-a găti cu Chef Stela îl va ajuta să aibă un preparat savuros, dar viziunile diferite despre bucătărie au dat naștere unor tensiuni în timpul probei de gătit. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a fost ceva mai inventiv și a pregătit musacaua sub forma unor chiftele cu un sos de legume coapte la cuptor într-o tavă în care a pus inclusiv brânză cu mucegai.

Și se pare că tocmai această combinație inedită de ingrediente i-au adus o victorie detașată! Cu șapte farfurii, echipa mov a câștigat astfel amuleta supremă, la Chefi fără limite.

„Este atât de frumos să simți victoria. Uitați-vă pe fața mea, vă rog eu frumos, măcar pe o cameră, să vedeți cum săream ca nebunul și mă bucuram pe acolo. Băi, oameni buni. E frumos rău, tot să câștigi”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, extrem de încântat de faptul că a adus o victorie atât de importantă pentru echipa sa.

„Puțin dezamăgit, că am avut șansa noastră. Am fost cea mai dezavantajați, am avut de făcut vegetarian, am luat totuși cinci farfurii, nu ne-am făcut de râs. Am însă o vagă bănuială, eu cred totuși că cei care ne-au votat astăzi nu sunt greci. Eu cred că sunt bulgari. Îmi pare rău că am pierdut, dar mă alină cumva așa pierderea lui Florin cu două voturi”, a fost de părere Sorin Bontea, dezamăgit de faptul că grecii au apreciat mai mult „chiftelele” lui Scărlătescu decât musacaua lui cu legume.

„Nu știu cum se face că în ziua în care alergi cel mai tare primești două farfurii”, a conchis Florin Dumitrescu, extrem de dezamăgit de cele întâmplate.

Citește și: Chefi fără limite, 14 martie 2022. De ce s-a temut Florin Dumitrescu să intre în casele din Serres. Ce probă surpriză a urmat

Ce s-a mai întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 10 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 14 martie 2022. Florin Dumitrescu a fost contrariat. Ce a putut să-i facă Chef Stela din Serres (Grec... Florin Dumitrescu a dezvăluit o rețetă rapidă cu mușchi de porc și magiun de prune. Potolește-ți pofta cu un preparat ro...
Ultimele știri
x