Antena Căutare

Chefi fără limite, 14 martie 2022. Irina Fodor a anunțat ce trebuie să facă Daniela, după ce a fost salvată de Joker

În prima zi petrecută în Serres, Irina Fodor a anunțat ce surpriză a pregătit pentru Daniela Tănase, concurenta care a fost eliminată în etapa anterioară, dar care a fost salvată cu ajutorul Jokerului câștigat de Sorin Bontea.

colaj foto cu irina fodor si concurenti de la chefi fara limite Galerie
Irina Fodor a dat o veste neașteptată în ediția 10 a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1 | Antena 1

După trei destinații de vis în care au poposit pentru a îndeplini tot felul de misiuni, una mai dificilă decât alta, iată că cele trei echipe, în frunte cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au ajuns în Serres, un loc ce s-a făcut remarctat imedat prin relieful diferit față de alte insule grecești.

Încă de la prima oră a dimineții, Irina Fodor a dezvăluit ce surpriză a pregătit pentru Daniela Tănase, concurenta care a fost eliminată, dar pe care Sorin Bontea a reușit s-o salveze prin intermediul Jokerului pe care l-a câștigat.

Ce a pățit Daniela Tănase după ce a fost eliminată de la Chefi fără limite și ulterior salvată cu Jokerul lui Sorin Bontea

O nouă zi și o nouă etapă a debutat cu o veste neașteptată pentru concurenții rămași în competiție, în show-ul Chefi fără limite de la Antena 1. După numeroase probe și misiuni, Daniela Tănase a avut cel mai slab preparat și acest lucru i-a adus o notă extrem de mică și, implicit, eliminarea din competiție.

Citește și: Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce fac chefii când nu sunt în bucătărie și cum se pregătește echipa de producție

Totuși, șansa ei a fost chiar faptul că Sorin Bontea a câștigat Jokerul și, cu ajutorul acestuia, concurent a fost salvată și a putut rămâne în concurs. Azi însă, Irina Fodor a anunțat ce se întâmplă cu aceasta, după ce a fost la un pas de eliminare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Pe Daniela am salvat-o data trecută, când trebuia să plece acasă și am luat Jokerul. Eu mă bucur pentru ea, în schimb nu va putea să participe la misiuni. Va trebui să stea doar acasă, să gătească pentru ceilalți. Și, pe lângă asta, va trebui să participe la proba individuală și este în pericol să plece acasă”, a zis Sorin Bontea despre concurenta sa.

„Astăzi sunteți invitați la masă de către Daniela, în casa verde. Ea o să gătească pentru voi toți.”, a adăugat îndrăgita prezentatoare a show-ului Chefi fără limite.

„Nu am mai gătit niciodată pentru așa de mulți oameni”, s-a confesat Daniela Tănase, aflată acum în ipostaza de „oaie neagră” a echipei sale.

Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 10 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Serres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x