Burrito delicios pentru orice pofticios! Regis Stone te învață cum să pregătești un deliciu mexican în doar câteva minute!

Dacă vrei să încerci o rețetă mexicană simplă și rapidă, atunci nimic mai simplu! Noi te învățăm cum să faci cel mai gustos burrito din lume, cu care poți să îți răsfeți prietenii și familia! 

Dacă vrei să încerci o rețetă mexicană simplă și rapidă, atunci nimic mai simplu! Noi te învățăm cum să faci cel mai gustos burrito din lume, cu care poți să îți răsfeți prietenii și familia!

Orice bucătar adevărat știe că e important să gătești preparate tradiționale pline de gust, dar și mâncăruri din bucătăria internațională! Încearcă și tu rețeta noastră de burrito mexican, totul pregătit în tigaia Regis Stone Pan 28 CM!

Pentru a pregăti rețeta de burrito mexican ai nevoie de câteva ingrediente:

  • carne tocată de vită (700-800 gr)
  • porumb (o conservă mare)
  • fasole roșie (o conservă)
  • sare și piper
  • chili (pudră)
  • lipii speciale de burrito
  • sos salsa

Cum se prepară rețeta noastră de burrito mexican:

Carnea tocată de vită se pune la călit într-o tigaie încinsă (de preferat,una Regis Stone Pan 28 CM, ca să nu folosești ulei deloc) și se amestecă până ce carnea începe să se rumenească frumos. Se adaugă porumbul și boabele de fasole roșie, apoi se amestecă până ce totul devine uniform.

Se adaugă sare, piper și chili după gust și se lasă deoparte.

Sosul salsa fie se cumpără gata făcut, fie se prepară din roșii, ceapă, usturoi și ardei iute (sau chili pudră), totul dat prin blender, ca să capete consistența de sos.

Lipiile speciale de burrito se pun direct pe ochiul aragazului, până ce prind puțină culoare și se încălzesc.

Se unge fiecare lipie cu o lingură de sos, se adaugă carne după gust, se rulează și...se savurează!

Pentru a pregăti această rețetă noi am ales să folosim o tigaie Regis Stone Pan 28 CM, care ne-a dat posibilitatea să pregătim carnea tocată de vită fără să ne fie teamă că aceasta se va lipi. Astfel am reușit să gătim ceva delicios și aspectuos, fără fum și fără să folosim ulei deloc!

Motivul? Tigăile din gama Regis Stone au înveliș special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă. În plus, vei observa că produsele oferă o calitată superioară față de cele ceramice, fiindcă sunt mult mai rezistente la zgârieturi și mai durabile.

Tigaia Regis Stone Pan 28 CM este ideală nu doar pentru cărnuri și fripturi, ci și la prepararea unor mâncăruri gătite, rețete cu paste și fel de fel de alte bunătăți!

Nu e nevoie să folosești ulei, fiindcă legumele și carnea nu se lipesc deloc! Nu faci fum, nu cureți tigaia de urmele de arsură și legumele sau carnea își păstrează aspectul plăcut și calitățile nutritive! Gătește sănătos și gustos, fără prea multe bătăi de cap! Concurenții de la emisiunea „Chefi la cuțite” s-au convins deja că au un ajutor de nădejde în tigaia Regis Stone Pan 28 CM și s-au aventurat să prepare chiar și cele mai inedite rețete!

Uită de vechile tigăi și dotează-ți urgent bucătăria cu un produs oferit de Aloshop! O să ne mulțumești mai târziu!

Ultimele știri