Antena Căutare

Cea mai bună marinadă pentru carnea de miel. Cum să ai friptura PERFECTĂ pe masa de Paște

Friptura de miel va fi mult mai fragedă și mai gustoasă dacă o lași la marinat câteva ore.

Friptura de miel va fi mult mai fragedă și mai gustoasă dacă o lași la marinat câteva ore. Carnea marinată este mai suculență și se face mult mai repede.

Ingrediente

  • Vin alb
  • Ulei de masline
  • Usturoi (de preferat verde)
  • Menta
  • Cimbru
  • Un pic de busuioc
  • Foi de dafin
  • Piper
  • Boia dulce
  • Sare

Mod de preparare

Articolul continuă după reclamă

Carnea marinată este mai suculență și se face mult mai repede.

Se toacă mărunt usturoiul, menta și busuiocul. Se adaugă vinul și se amestecă până se omogenizează compoziția. Se adaugă sare și piper după gust.

Cantitatea rezultată trebuie să fie suficientă pentru a acoperi toată carnea pe care o ai. Se așează carnea într-un vas întins, apoi se toarnă marinada peste ea.

Se acoperă cu o folie de plastic și se bagă la frigider câteva ore.

Cheesecake păcătos pentru omul pofticios! E gata în doar câteva minute, fără coacere! N-o să mai vrei altceva!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x