Friptura de miel va fi mult mai fragedă și mai gustoasă dacă o lași la marinat câteva ore. Carnea marinată este mai suculență și se face mult mai repede.
Ingrediente
- Vin alb
- Ulei de masline
- Usturoi (de preferat verde)
- Menta
- Cimbru
- Un pic de busuioc
- Foi de dafin
- Piper
- Boia dulce
- Sare
Mod de preparare
Carnea marinată este mai suculență și se face mult mai repede.
Se toacă mărunt usturoiul, menta și busuiocul. Se adaugă vinul și se amestecă până se omogenizează compoziția. Se adaugă sare și piper după gust.
Cantitatea rezultată trebuie să fie suficientă pentru a acoperi toată carnea pe care o ai. Se așează carnea într-un vas întins, apoi se toarnă marinada peste ea.
Se acoperă cu o folie de plastic și se bagă la frigider câteva ore.
Cheesecake păcătos pentru omul pofticios! E gata în doar câteva minute, fără coacere! N-o să mai vrei altceva!...