Dacă te-ai săturat de ciorbele obișnuite și vrei să încerci ceva cu adevărat senzațional, atunci e clar timpul să faci o rădăuțeană plină de gust!
Ai nevoie de:
- ceapă
- ardei roșu
- morcov
- țelină
- mărar
- pui (noi am folosit ciocănele)
- oțet
- smântână grasă
Cum se face?
Se pune carnea la fiert și când e gata zeama se lasă deoparte, iar puiul se alege cu grijă de pe oase. Între timp călim ceapă, ardei roșu, morcov și țelină tocate cât mai mărunt. Când acestea și-au schimbat puțin culoarea adăugăm zeama de la carne și apă și lăsăm la fiert.
Aproape de final se adaugă bucățile de carne și se încorporează smântână după gust (mai multă sau mai puțină). Se adaugă sare, mărar tocat și oțet după preferințe.
Poftă bună!
Pentru mai multe rețete delicioase poți intra pe pagina emisiunii „Chefi la cuțite”, unde sigur vei găsi preparate delicioase și sfaturi utile pentru bucătărie!
Secretul a fost dezvăluit! Cum faci cele mai gustoase paste carbonara, chiar la tine acasă! Trebuie să încerci și tu... Cum se face un tort de ciocolată perfect? Ne învaţă unul dintre cei mai apreciaţi bucătari ai lumii...