Chefi la cutite

Cum să-i reziști, cum să nu o mănânci pe toată? Prăjitura cu lichior de ciocolată, numai bună pe o vreme ca asta!

 

 a1.ro îți prezintă o rețetă delicioasă: prăjitura cu lichior de ciocolată, numai bună pe o vreme ca asta! 

Ingrediente (12 porții)

Blatul:

150 gzahăr

180 g făină

50 g cacao

4 ouă

suc de lămâie

praf de copt

lichior de ciocolată

Crema:

500 g ciocolată

100 g unt

coniac

 

Preparare

 

  • Blatul Se freacă gălbenușurile cu zahărul. Albușurile se bat spumă tare, împreună cu sucul de lămâie. Se adaugă peste gălbenușuri, se omogenizează și se presară făina amestecată cu praful de copt. Se încorporează totul și se toarnă într-o tavă unsă cu unt. Se coace 45 minute la foc moderat. Se scoate pe un grilaj și se lasă să se răcească. După ce s-a răcit se taie în 3 foi și se stropesc cu puțin lichior de ciocolată.
  • Crema Se topește ciocolata pe baie de abur. Se adaugă untul și câteva linguri de coniac și se freacă energic. Se montează prăjitura, întinzând cremă pe foile pregătite anterior. Se pun una peste alta, iar deasupra se presară ciocolată rasă.
  • POFTĂ BUNĂ!

🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe