File de somon cu zucchini aromat, o rețetă ușor de preparat! Regis Stone te provoacă să gătești minunății culinare în doar câteva minute!

Orice bucătar își dorește să își surprindă mereu apropiații cu rețete spectaculoase, cu care să facă senzație! Așa că Aloshop te provoacă să pregătești o super rețetă de file de somon aromat cu zucchini, totul pregătit în tigaia Regis Stone!

Orice bucătar își dorește să își surprindă mereu apropiații cu preparate spectaculoase și gustoase, cu care să facă senzație! Așa că Aloshop te provoacă să pregătești o super rețetă de file de somon aromat cu zucchini, totul pregătit în tigaia Regis Stone.

Este un preparat simplu și ușor de pregătit, ce te ajută să economisești timp și energie! Nu ai nevoie de multe ingrediente, dar cu siguranță rezultatul te va cuceri îndată prin gust și aspect. Pentru a pregăti rețeta noastră de file de somon aromat cu zucchini vei avea nevoie de câteva ingrediente:

  • somon (de preferat file)
  • zucchini (dovlecei)
  • ulei de măsline
  • lămâie
  • sare și piper
  • curcuma
  • unt

Înainte de a începe gătitul este recomandat să alegi cele mai bune instrumente de lucru. Noi îți recomandăm o tigaie Regis Stone Pan 28 CM, cu care poți găti cu încredere, fiindcă alimentele chiar nu se lipesc.

Cum pregătim rețeta de file de somon aromat cu zucchini?

Peștele se unge cu puțin ulei de măsline și dovleceii se taie în felii nu foarte subțiri. Se încinge tigaia și se pun dovleceii la făcut cu puțin unt. Se adaugă apoi peștele. Cu ajutorul unei spatule se întorc ingredientele cu grijă, pentru a le rumeni frumos și uniform. Urmează etapa de magie culinară, căci se răsfață totul cu sare, piper, lămâie și curcuma, după gust.

Când e gata se pune totul pe farfurie într-un plating simplist, căci peștele și feliile de zucchini vor arăta de-a dreptul savuros!

Motivul? Noi am folosit o tigaie Regis Stone Pan 28 CM cu înveliș special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă. Peștele și legumele s-au rumenit frumos, fără a se lipi și fără a fi nevoie de mult ulei. Aspectul este unul delicios și, cel mai important lucru, am păstrat calitățile nutritive ale ingredientelor folosite.

TIgăile Regis Stone îți oferă o calitate superioară față de cele ceramice, fiindcă sunt mult mai rezistente la zgârieturi și mai durabile.

Încearcă și tu și o să ne mulțumești mai târziu!

Ultimele știri