Pentru a pregăti o rețetă delicioasă de ceafă de porc, fragedă și cu gust inconfundabil de grătar, atunci urmează pașii de mai jos și reușita e garantată.
Ca să faci cea mai bună rețetă de ceafă de porc la grătar ai nevoie de următoarele ingrediente:
- felii de ceafă de porc (fără os)
- cimbru
- sare și piper
- usturoi
- ceapă
- vin alb (un strop)
Cum se pregătește cea mai bună rețetă de ceafă de porc la grătar?
Pentru a obține inconfundabilul gust de grătar noi am ales să folosim o tigaie Regis Stone Copper Griddle Pan, cu triplu înveliș special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă. Carnea nu se lipește deloc chiar dacă nu folosim ulei sau unt și, în plus, totul capătă un gust delicios de grătar.
Se pune tigaia la încins și apoi adăugăm cu grijă feliile de ceafă de porc. Le rumenim pe o parte, adăugăm sare, piper și cimbru după gust și apoi le întoarcem pe partea cealaltă. Aruncăm în tigaie niște ceapă tăiată în felii cât mai subțiri, dar și câțiva căței de usturoi pisat.
Lăsăm la făcut până ce obținem gradul de rumenire dorit și putem servi cu cartofi prăjiți, cu piure, cu mix de legume sau cu un delicios sos de usturoi.
Fiindcă am folosit tigaia Regis Stone Copper Griddle Pan, bucățile noastre de ceafă de porc au căpătat gust de grătar autentic, de parcă am pregătit totul la grătarul cu cărbuni sau cu lemne!
Baza din oțel inoxidabil al acestor tigăi din gama Regis Stone permite distribuirea uniformă a căldurii, pentru ca mâncarea să se facă rapid și simplu, dar și extrem de eficient.
Am pregătit totul fără strop de grăsime, motiv pentru care rețeta noastră este una extrem de sănătoasă! Tocmai din aceste motive, concurenții emisiunii Chefi la cuțite gătsc doar în tigăile din gama Regis Stone!
Nu mai sta pe gânduri și dotează-ți bucătăria cu o astfel de tigaie, transformând astfel gătitul într-o reală plăcere!
Top 10 cele mai bune rețete cu dovleac, dulci sau sărate, pentru gusturile toate... Conserve pentru iarnă. Rețetă de Vinete marinate, perfecte pentru diverse salate...