Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat delicioasă de mâncare de ciuperci cu pui, atunci uită de tocănița obișnuită și hai să pregătim ceva cu adevărat gustos!
Nu vei avea nevoie de multe ingrediente, iar mâncarea aceasta este una extrem de ușoară și slabă caloric. Pentru a pregăti rețeta de tocăniță de ciuperci cu pui vei avea nevoie de câteva ingrediente:
- ciuperci (de preferat, champignon)
- pui (piept, ciocănele etc)
- pătrunjel
- ceapă
- suc de roșii sau bulion
- usturoi
- ulei
- sare și piper
Cum se pregătește această mâncare de ciuperci cu pui?
Simplu și extrem de rapid. Ceapa se toacă mărunt și se călește într-o lingură de ulei. Se adaugă pieptul de pui tăiat și el cubulețe și se amestecă până începe să se rumenească. Se adaugă ciupercile tăiate după plac și se pune capacul. Dacă nu lasă suficient de multă apă, atunci mai adăugăm puțin, pentru ca mâncarea de ciuperci cu pui să aibă cantitatea de sos dorită. Adăugăm sucul de roșii și usturoiul pisat și lăsăm să fiarbă tocănița de ciuperci cu pui în tihnă. Spre final adăugăm sare, piper și pătrunjel, după gust.
Mâncarea de ciuperci cu pui este gata și se poate servi fie cu pâine, fie cu garnitură de orez basmati, ca orice altă tocăniță la care vrem un plus de savoare.
Poftă bună!
Cel mai bun cotlet de porc aromat cu garnitură de legume! Regis Stone te învață secretul unei rețete de succes... Tartă de lămâie cu bezea, un desert extrem de rafinat cu care nu dai greș niciodată...