Ingrediente pentru rețeta de paste carbonara:
- 500 gr spaghete Barilla nr 5
- 400 gr bacon sau pancetta
- 2 căței de usturoi
- 200 gr parmezan
- 4 ouă
- piper
- sare
- ulei de măsline
Mod de preparare pentru rețeta de paste carbonara
Fierbem spaghetele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet, apoi le scurgem.
Articolul continuă după reclamă
Pancetta tăiată în fâșii se trage la tigaie, la foc mic, până se rumenește.
Se adaugă și usturoi tăiat în rondele.
Spaghetele scurse, se adaugă peste pancetta și se amestecă bine.
Se amestecă ouăle cu sare și jumătate din cantitatea de parmezan și se adaugă peste paste, amestecând totul bine.
Se servesc calde presărate cu parmezan și pătrunjel.
Tartiflette - o rețetă tradițional franțuzească... Ombrino cu conopidă si mazăre păstai...