Dacă ai poftă de ceva dulce, poţi încerca prăjitura "Helenitta". E foarte uşor de făcut şi ai nevoie de puţine ingrediente.
Ingrediente:
125 g biscuiţi
80 g unt
100 g zahăr
500 g cremă de brânză
400 g ciocolată neagră
Mod de preparare:
Rupe biscuiţii cât mai mult posibil, adaugă untul şi amestecă foarte bine. Compozitia se pune într-o tava tapetată cu unt si se presează bine. Se bagă la frigider timp de zece minute.
Se amesteca zaharul si crema de brânză. Se topeste ciocolata şi se pune peste, amestecând continuu, până devine omogenă.
Amestecul se toarnă peste blatul din biscuiţi şi se întinde uniform.
Poftă bună!
Cu SUPA lui HIPOCRATE vă detoxifiați şi slăbiţi până la două kilograme pe săptămână! O grăsunică a încăput în hainele de... Învaţă să faci acasă DESERTUL COPILĂRIEI! Prăjitura CARTOF, un deliciu cu ciocolată FĂRĂ COACERE...