Antena Căutare

Prea bun, prea gustos să nu încerci! „Tocană ca la ţară”, un deliciu extraordinar la tine în farfurie!

Pe o toamnă friguroasă, o porție de „tocană ca la ţară”  e tot ce ți-ai putea dori. E o rețetă simplă, foarte ușor de pus în practică!

Pe o toamnă friguroasă, o porție de „tocană ca la ţară” e tot ce ți-ai putea dori. E o rețetă simplă, foarte ușor de pus în practică!

Ingrediente:

1 kg măruntaie de porc (ficat, plămîni, inimă),

2 cepe,

100 g slănină de la burtă afumată,

½ pahar ulei,

3-4 căţei de usturoi,

sare,

piper negru măcinat,

foi de dafin,

1 lingură de verdeaţă tăiată

Mod de preparare:

Măruntaiele se fierb cu foi de dafin şi piper, apoi se scot din bulion, se răcesc şi se taie cuburi. Ceapa tăiată semiinele şi usturoiul mărunţit se rumenesc într-o tigaie cu ulei călit, apoi se adaugă măruntaiele, slănina tăiată cuburi şi se prăjesc până sunt gata. Se sărează, se piperează, se presară verdeaţa tăiată. Tocana se serveşte cu mămăligă, brânză şi smântână.

S-a descoperit secretul! Aceasta este rețeta pentru cei mai gustoși mici din lume! Te lingi pe degete!... Chiroște cu brânză ca-n Moldova sau colțunași cu brânză de vaci! Cel mai bun desert inventat de gospodine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x