Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Rainbow and Ice Cream, un desert ce te cucerește instant

 

Toată lumea iubește înghețata, dar servită într-un coșuleț de zahăr ars va avea un gust demențial.

Ingrediente

  • 4 x 236 ml apă
  • 4 × 300 g  zahăr rafinat 
  • 4  × 200 ml  sirop de porumb dulce( porumb zaharat)
  • Bombonele ( produse din cofetarie) sau colorant alimentar 
  • Topping de ciocolata
  •  250 g căpșuni 
  • 12 cupe înghețată de ciocolată cu cirese  
    ​​

Mod de preparare

Mai întâi se umplu 4 baloane cu apă până când acesta ajunge la mărimea unui bol de cereale . 
Se așază baloanele în recipiente. 
Se pune apa cu zahărul și siropul de porumb într-o cratiță. 
Se amestecă ingredientele și se fierb la foc mediu până ating temperatura de 150 de grade.
Se daugă colorant alimentar în amestec, sau bombonele. 
Se toarnă amestecul direct pe balooanele pline cu apă și se lasă la răcit timp de 10 minute. 
Se îndepărtează baloanele înțepându-le cu vârful unui cuțit și ținând cu mare grijă de coșulețete cristalizate. 
Se așază coșulețele pe farfurii, iar în interiorul lor se pune înghețată, căpșuni și se decorează cu topping de ciocolată.
 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele

Vezi toate reducerile 

PREMIUM

Mai multe