Antena Căutare

Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum se face PILAFUL CĂLUGĂRESC! Greșeala pe care o fac toate gospodinele!

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă extraordinară, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți „degustătorii” vor mai vrea o porție de PILAF CĂLUGĂRESC!

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă extraordinară, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți „degustătorii” vor mai vrea o porție de PILAF CĂLUGĂRESC!

INGREDIENTE

1 cană de orez

2 căni apă

1 ceapă medie

1 morcov

1 roșie medie

1 felie de țelină

50 g ciuperci feliate

1 ardei gras

1 cățel de usturoi

2 linguri de ulei vegetal

½ dovlecel feliat (opțional)

Sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE

Taie toate legumele bucățele. Spală orezul.

În oala în care prepari pilaful călugăresc, toarnă uleiul, apoi călește ceapa, ardeiul gras și usturoiul dacă pui. După două minute, adaugă și restul de legume, apoi condimentele. Gospodinele uită să amestece în oală, ceea ce duce la afumarea orezului. Nu fă această greșeală!

POFTĂ MARE!

Sursă foto: Landcruising Adventure

Reţeta perfectă de plăcintă cu mere! Desertul copilăriei nu merită uitat!... Combinație irezistibilă! Prăjitură cu ciocolată, caramel și banane, desertul pe care merită să-l încerci măcar o dată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x