Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Secretul a fost dezvăluit! Cum faci cele mai gustoase paste carbonara, chiar la tine acasă! Trebuie să încerci și tu

 
+2 click pentru
galerie

Ai tot încercat să faci paste carbonara și nu ai nimerit acel gust perfect, la care visăm cu toții? Atunci hai să încerci o altfel de rețetă!

Ai nevoie de:

  • paste (spaghetti, penne, tagliatelle)
  • 5 ouă 
  • un pahar mare de smântână
  • parmezan (50-75 de grame)
  • oregano
  • sare și piper
  • bacon (sau kaiser, șuncă, mușchi file etc)

Cum se face?

Noi facem așa: punem pastele la fiert (cam pentru patru porții). Călim baconul sau șunca tăiate fâșii extrem de subțiri de câțiva milimetri și între timp punem smântânta într-o crăticioară pe foc.

Când începe să se topească adăugăm parmezanul ras, amestecând continuu. Apoi turnăm două ouă și trei gălbenușuri bătute toate bine și amestem bine de tot, ca să încorporăm și să prevenim ca oul să devină solid.

Se pune sare, piper și oregano după gust și se toarnă sosul amestecat cu bacon sau șuncă peste paste.

Poftă bună!

Pentru mai multe rețete delicioase pe care le poți pregăti rapid intră pe pagina emisiunii „Chefi la cuțite”


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele

Vezi toate reducerile 

PREMIUM

Mai multe