Ți-e poftă de o fasole bătută și totuși vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă?
Ai nevoie de:
- fasole albă
- sare și piper
- boia dulce
- ceapă roșie
- ulei
- usturoi
Cum se face?
Fierbe bine de tot fasolea. Cu blenderul transformă totul într-o pastă omogenă. Adaugă câteva linguri de ulei, sare, piper și câțiva căței de usturoi pisat.
Taie ceapa fâșii subțiri și călește-o în ulei, până devine dulce. Pune o lingură de boia dulce și omogenizează.
Când ceapa a devenit dulce o poți turna peste fasolea făcută.
Secretul gustului? Aroma dată de usturoi și dulcele din ceapă (dacă nu e dulce îndeajuns de mult, poți pune o jumate de linguriță de zahăr când se prăjește)
Poftă bună!
Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum se face cea mai bună OMLETĂ! Ingredientul care face diferenţa... Cel mai bun pateu din lume e cel făcut cu mâna ta! Nu vei mai cumpăra niciodată din magazine!...