Somon pe pat de legume aromate, un deliciu perfect pentru sănătate! Rețeta se face simplu și rapid, într-o singură tigaie

Uneori simțim nevoia să ne răsfățăm papilele gustative și cu o mâncare sănătoasă și gustoasă, perfectă pentru prânz sau cină. Dacă îți place peștele atunci hai să pregătim o super rețetă de somon pe pat de legume!

Uneori simțim nevoia să ne răsfățăm papilele gustative și cu o mâncare sănătoasă și gustoasă, perfectă pentru prânz sau cină. Dacă îți place peștele atunci hai să pregătim o super rețetă de somon pe pat de legume!

Cu ingrediente puține poți face un preparat simplu și rapid, totul fiind pregătit într-o singură tigaie.

Pentru a pregăti rețeta de somon pe pat de legume în tigaie vei avea nevoie de câteva ingrediente:


  • File de somon
  • Roșii cherry
  • Ardei (roșu/galben)
  • Fasole verde (poți folosi și varianta congelată sau la borcan)
  • Busuioc, sare și piper
  • Zeamă de lămâie
  • Opțional: capere

Cum se pregătește rețeta de somon pe pat de legume în tigaie?

Extrem de simplu și rapid, mai ales dacă folosești o tigaie Regis Stone Pan, ce te ajută să pregătești totul la un loc! Roșiile se taie în jumătăți, iar ardeii în formă de fâșii. Se adaugă un strop de ulei, bucata de somon se pune într-o parte, iar în spațiul rămas liber se adaugă legumele tăiate.

Avem grijă să gătim peștele pe ambele părți și să amestecăm de câteva ori legumele, până obținem consistența dorită (mai moi sau mai tari). Spre final adăugăm sare, piper și busuioc, după gust. Mâncarea se servește cu un strop de lămâie adăugat peste pește.

Noi am ales să folosim o tigaie Regis Stone Pan, fiindcă este încăpătoare și am putut găti cu un simplu strop de ulei. L-am folosit doar pentru a da gust mâncării, căci învelișul special, antiaderent, previne lipirea alimentelor și ingredientele își mențin textura, culoarea vie și substanțele nutritive.

Baza din oțel inoxidabil permite distribuirea uniformă a căldurii pe timpul de gătire și tu nu trebuie să stai sa amesteci întruna ca să împiedici apariția urmelor de arsură.

În plus, tigăile din gama Regis Stone oferă o calitate superioară față de cele ceramice, fiindcă sunt mult mai durabile și mai rezistente la zgârieturi. Poți găti rețete spectaculoase de fripturi, de mixuri de legume, omlete sau clătite, totul fără ulei și fără griji!

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” se bazează din plin pe beneficiile oferite de tigaia Regis Stone Pan și doar așa reușesc să pregătească mereu fel de fel de minunății culinare, în care regăsim nu doar un gust spectaculos, ci și un aspect de cinci stele!

Nu uita! Și tu poți câștiga o astfel de tigaie dacă participi la cea mai tare competiție a momentului! Intră pe pagina de concurs „Chefi la cuțite”, răspunde la întrebarea săptămânii și dotează-ți bucătăria cu un produs din gama Regis Stone, cu care poți face spectacol culinar!

Ultimele știri