Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Supă cremă de țelină. Pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și sățioasă!

Pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și sățioasă această supă cremă de țelină, altceva nici nu-ți mai dorești la masă!

Pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și sățioasă această supă cremă de țelină, altceva nici nu-ți mai dorești la masă!

Ingrediente

3 rădăcini de țelină
2 cepe
3 morcovi
1 cartof mare
300 g smântână
100 g parmezan
sare
piper
2 l apă

Mod de preparare supă cremă de țelină

Se curăță toate legumele, se spală și se toacă în cuburi mari.
Se pun la fiert împreună, în apă clocotită cu sare.
Când sunt bine fierte, se scurg, se înlătură ceapa și 3/4 din morcovi, iar restul ingredientelor se transformă în piure cu ajutorul unui blender, adăugând, treptat și din supă.
Se adaugă smântâna și parmezan ras și se potrivește gustul de sare și piper.
Se servește cu pâine prăjită și franjuri de țelină caramelizate.

Video