Antena Căutare

Vă mai amintiți? „Albă ca zăpada”, prăjitura copilăriei noastre! O rețetă simplă, ușor de făcut pentru oricine!

Mulți dintre cei care s-au născut înainte și la puțin timp după 1989 își amintesc, cu siguranță, prăjitura pufoasă a cărei cremă de vanilie ne făcea, de cele mai multe ori să ne lingem pe degete

Mulți dintre cei care s-au născut înainte și la puțin timp după 1989 își amintesc, cu siguranță, prăjitura pufoasă a cărei cremă de vanilie ne făcea, de cele mai multe ori să ne lingem pe degete.

„Albă ca zăpada” era un desert care se regăsea, mai mereu, pe mesele românilor în zilele de sărbătoare. Pentru cei care nu știu cum se preăară, dar și pentru cei care au uitat cât de gustoasă este vă reamintim rețeta acestui deliciu culinar.

Ingrediente foi
– 10 linguri lapte
– 10 linguri zahar
– 10 linguri ulei
– 1 lingurita amoniac stins in otet
– 2 oua
– un praf de sare
– faina cat cuprinde

Ingrediente crema
– 1 litru lapte
– 8 linguri rase faina
– 6 linguri rase zahar
– zeama si coaja de la o lamaie
– o esenta de vanilie sau rom
– 200 g unt

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x