Antal Alexandru George are 26 de ani și este sous chef la un restaurant din Brașov. Tânărul pare mai pregătit ca niciodată să învingă!
A ales să gătească un file de cod cu piure de conopidă. Gătește de patru ani de zile, pasiune descoperită întâmplător, atunci când un prieten l-a rugat să spele vasele.
S-a angajat la scurt timp în bucătărie și de atunci, pasiunea sa a prins aripi. A învățat în Italia, a lucrat la un restaurant cu trei stele Michelin și acum speră că va face senzație în România.
A venit și momentul adevărului: degustatul!
Cei trei chefi au gustat și verdictul a fost unul sincer: „E sublim. E genul de farfurie curată. Simt totuși lipsa sosului”
Tânărul a povestit că nu a vrut să rămână în străinătate fiindcă are o legătură specială cu familia sa. Se mândrește totuși cu realizările sale. A renunțat să fie head chef la un restaurant și a venit în țară, ca să își vadă bunicii cărora le-a promis că nu va sta departe de ei.
Pentru ceea ce a gătit, chefii i-au dat șansa de a merge mai departe.
„Ai extras radical din mămăligă?” Concurenții trec prin focurile iadului la „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că știu ... Cea mai simpatică concurentă din Nigeria a dat multe bătăi de cap celor trei chefi! „Vezi măi că îți rupi limba”...