Antena Căutare

Are o poveste de viață impresionantă: „Trăiam o dramă în fiecare zi. Arunca mâncarea pe fereastră și din balenă nu mă scotea”

Cui nu-i plac papanașii? FLorin Dumitrescu este unul dintre cei care adoră dulciurile, iar Alina știe asta și inventează o rețetă absolut delicioasă, în care smântâna este înlocuită cu crema de vanilie.

Pe lângă faptul că este o gospodină și o mamă desăvârșită, tânăra bucureșteancă are o poveste de viață impresionantă. A trăit o adevărată dramă lângă primul său soț: „M-am căsătorit din dragoste, dar am trăit cinci ani de coșmar. Mă jignea, îmi spunea că sunt ca o balenă. Avema impresia că trăiesc un vis urât. După 5 ani mi-am luat inima-n dinți și am divorțat. Acum sunt fericită. M-am recăsătorit și duc viața pe care mi-am dorit-o”, mărturisește Alina Daon.

Papanașii concurentei par să-și fi atins ținta, dar pentru a merge mai departe e nevoie de minimum două cuțite.

De la X Factor, direct în bucătăria „Chefi la cuțite”. Doi dintre băieții de la Ad Libitum gătesc: „N-are rost să vă ară... O revedere-surpriză! Sarea-n bucate a revenit să-i impresioneze pe cei trei jurați: „Dacă ratez și de data asta, o să......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x