Antena Căutare

Brigitta Gheorghe, mesaj neașteptat după ce a fost salvată de la eliminare de chef Florin Dumitrescu. Ce a publicat pe Internet

În ediția de miercuri, 9 noiembrie 2022, Brigitta Gheorghe a fost eliminată cu 6 puncte din sezonul 10 Chefi la cuțite, însă chef Florin Dumitrescu a luat decizia de a o salva cu o amuletă puternică. Așadar, concurenta a primit o nouă șansă în competiție cu condiția de a face parte din echipa juratului, lucru pe care l-a acceptat fără ezitare.

În ediția de miercuri, 9 noiembrie 2022, Brigitta Gheorghe a fost eliminată cu 6 puncte din sezonul 10 Chefi la cuțite

Antena 1

Telespectatorii au avut parte de o mulțime de surprize în ediția de miercuri, 9 noiembrie 2022, a sezonului 10 Chefi la cuțite. Jurații s-au luptat în amuletele, iar concurenții au avut de trecut probe foarte dificile.

Duelul a fost o adevărată provocare pentru echipa aurului galben și echipa aurului alb. Mai mult decât atât, concurenții și-au pus în dificultate adversarii cu cele mai complicate ingrediente de până acum.

Emoțiile și presiunea s-au simțit la cote maxime în platoul show-ului culinar, după ce jurații au degustat preparatele fiecărui concurent în parte. De data aceasta, chefii au fost dezamăgiți de farfuriile echipelor.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe și Andrei Mihalcea și-au pus în dificultate adversarii. Ce s-a aflat

Rând pe rând, concurenții au revenit în bucătăria Chefi la cuțite. Ultimii care au rămas în fața chefilor au fost Andrei Mihalcea și Brigitta Gheorghe. În cele din urmă, Gina Pistol a anunțat că cel mai mic punctaj l-a obținut concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Florin Dumitrescu nu a putut accepta această decizie, motiv pentru care și-a folosit o amuletă puternică. Acesta a luat decizia de a o salva pe Brigitta Gheorghe de la eliminare, integrând-o în echipa lui.

Ce mesaj a transmis Brigitta Gheorghe pe Instagram, după ce a fost salvată de la eliminare de chef Florin Dumitrescu în ediția de miercuri, 9 noiembrie 2022, a sezonului 10 Chefi la cuțite

La scurt timp de la difuzarea ediției de miercuri, 9 noiembrie 2022, Brigitta Gheorghe și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu mai multe postări referitoare la gestul făcut de chef Florin Dumitrescu pentru ea.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul 11. Chef Cătălin Scărlătescu a ieșit din bucătărie: „S-a predat?”

„Mulțumesc echipei ROZ pentru așa o primire călduroasă, chiar nu m-am așteptat… Sunt tare recunoscătoare. Mulțumesc, @chefflorindumitrescu că m-ați salvat. Nu toți eroii poartă pelerine.”, a scris concurenta Chefi la cuțite.

Reacțiile oamenilor din mediul online nu au întârziat să apară la postarea concurentei sezonului 10 Chefi la cuțite.

„Cam greu de lasat aurul în spate, dar în același timp sunt fericită că am ocazia să văd de acum încolo viața în ROZ. 🎀”, a mai scris ea la o postare.

„Multă baftă! Se vede că știi ce faci și o faci bine. Nu contează în ce echipă ești, contează să rămâi în concurs.”, „Îți stă bine în roz” sau „Ești un concurent care merita să fie salvat”, i-au comentat oamenii din mediul online.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, lider de audiență, aseară. Chef Florin Dumitrescu a câștigat battle-ul și a salvat o concurentă de la e... Ce mesaj a transmis chef Florin Dumitrescu, după ce a salvat-o pe Brigitta Gheorghe de la eliminare. Cum au reacționat i...
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Ultimele știri
x