Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată la „Chefi la cuțite”: „Foarte multă opulență”

În ediția a noua din sezonul opt „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a-și analiza propriile farfurii.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Pentru cea de-a noua amuletă din sezonul 8 Chefi la cuțite”, cei trei chefi au pregătit farfurii din bucătăriile internaționale. Sorin Bontea a ales să gătească o salată de crab, în timp ce Florin Dumitrescu a ales să pregătească storceag de sturion. Cătălin Scărlătescu și-a pus toate speranțele într-o rețetă minimalistă de black cod.

În această ediție din sezonul 8Chefi la cuțite”, jurizarea va fi făcută de către celebrul chef Henrik Sebok, un bucătar extrem de greu de impresionat.

citește și: Shoji Toshihisa este japonezul care a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Reacția lui Cătălin Scărlătescu

După ce au pregătit cele trei farfurii frumoase și gustoase, în speranța că vor pune mâna pe cea de-a noua amuletă, cei trei chefi s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a degusta cele preparate.

citește și: Opincarul Alexandru Ilinca a făcut spectacul la „Chefi la cuțite”: „Opinca e bunicul adidasului”

„Ăla nu mai era storceag, era foarte multă opulență. Zeama foarte gustoasă, peștele fiert perfect”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu, după ce a gustat din farfuria lui Florin Dumitrescu. Ce au gătit ceilalți chefi?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Roxana Blenche, surpriza sezonului 8 „Chefi la cuțite”! Ce i-au zis Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu... Doi iubiți au ajuns rivali, în bucătăria „Chefi la cuțite”! Povestea lor este emoționantă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x