Antena Căutare

Ce a spus Brigitta Gheorghe despre Raluca Todea și Adrian Stroe. Motivul pentru care a vorbit cu Gabriel Drăgușanu, după Finală

Brigitta Gheorghe, concurenta sezonului 10 Chefi la cuțite, a vorbit în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena 1 despre experiența pe care a trăit-o pe platourile de filmare ale show-ului culinar. Mai mult decât atât, aceasta a discutat și despre Raluca Todea, Adrian Stroe și Gabriel Drăgușanu.

Colaj cu Brigitta Gheorghe, Raluca Todea, Adrian Stroe și Gabriel Drăgușanu la Chefi la cuțite Galerie
Brigitta Gheorghe, concurenta sezonului 10 Chefi la cuțite, a vorbit în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena 1 despre experiența pe care a trăit-o pe platourile de filmare ale show-ului culinar | Antena 1

Brigitta Gheorghe se numără printre concurentele sezonului 10 Chefi la cuțite care au impresionat telespectatorii cu talentul lor în domeniul gastronomiei. Aceasta a avut o evoluție spectaculoasă în cadrul show-ului culinar, chiar dacă a mai întâmpinat și situații dificile.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena 1, concurenta a povestit cum a fost experiența de pe platourile de filmare pentru ea. Brigitta Gheorghe nu a ezitat să vorbească despre fiecare întâmplare din cadrul competiției, în mod special despre conflictele pe care le-a avut cu chefii sau Oxy.

Citește și: Mădălina Crețan, confesiuni cu lacrimi în ochi după moartea lui NOSFE. Interviu emoționant despre experiența Chefi la cuțite

Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că parcursul său la Chefi la cuțite a fost unul plin de încercări.

„Pe mine au încercat mulți să mă încurce, cel puțin Florica a încercat să facă asta de câte ori a avut ocazia. Am simțit că le-ar plăcea foarte mult să plec și să părăsesc concursul. Cel mai tare m-a surprins farfuria cu care am plecat acasă. (...) Am înțeles greșit proba. Mă bucur că am fost un concurent eliminat cu 9 puncte. Nu vreau să par arogantă, dar alți concurenți au ieșit cu note mai mici”, a mărturisit ea.

Hai să vezi interviu inegral pe AICI.

Brigitta Gheorghe și-a dat cu părerea despre Adrian Stroe și Raluca Todea

Adrian Stroe și Raluca Todea sunt doar câteva dintre persoanele cu care Brigitta Gheorghe a legat o strânsă relație de prietenie.

„M-am bucurat tare mult când am văzut că Adrian este unul dintre finaliști. Este un băiat care muncește foarte mult, iar asta cred că s-a văzut în toate farfuriile lui. Mi s-a părut mai mult decât corect să fie Adrian în Finală. Mă bucur tare mult că m-a ales și pe mine să gătesc cu el. Nu m-am așteptat să mă aleagă Adi și să aibă încrederea asta în mine să îl ajut eu în Finala. Am făcut-o cu tot sufletul!”, a susținut ea despre finalistul lui chef Cătălin Scărlătescu.

Un alt subiect pe care l-a scos în evidență concurenta a fost cel legat de certurile pe care le-a avut cu Oxy. În plus, aceasta a dezvăluit că acum se înțelege foarte bine cu Raluca Todea, deși la testimoniale au existat tot felul de replici dure pe care și le-au adresat.

Citește și: Care este greșeala pe care a făcut-o Adrian Stroe în Finala sezonului 10 Chefi la cuțite. Ce a observat finalistul

„M-am bucurat să aflu că Raluca se numără printre finaliști pentru că, aici sunt un pic subiectivă, mi-a plăcut de ea ca persoană. (...) Cu Oxy am avut foarte multe show-uri, am înțeles situația ei, am înțeles de ce urlă, de ce pleca din platou și nu o mai găseam. Există o linie foarte fină între a înțelege și a accepta. (...) Mie îmi e dragă Raluca.”, a mai adăugat ea.

Brigitta Gheorghe i-a scris un mesaj lui Gabriel Drăgușanu, după Marea Finală Chefi la cuțite

Tot în cadrul interviului de pe AntenaPLAY, Brigitta Gheorghe a evidențiat faptul că a rămas surprinsă de atitudinea lui Gabriel Drăgușanu. Aceasta a rămas uimită de tot ceea ce a spus concurentul despre ea în emisiune, deoarece relația lor de prietenie părea a fi una bună.

„I-am scris personal că m-a dezamăgit, iar el mi-a spus că e un concurs.”, a dezvăluit concurenta.

Gestul neașteptat făcut de Florica Boboi, după ce a câștigat Chefi la cuțite. Imaginile la care fanii au reacționat imed... Andrei Mihalcea, concurentul de la Chefi la Cuțite, arată acum total diferit. Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x