Antena Căutare

Ce conținut are AnaMaria Ijac (Anica) pe TikTok. Postările concurentei din echipa lui Cătălin Scărlătescu strâng mii de aprecieri

AnaMaria Ijac (Anica), concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 11 Chefi la cuțite, se mândrește cu o comunitate impresionantă de prietenii pe TikTok. Iată ce conținut are aceasta.

Colaj cu AnaMaria Ijac (Anica) în două ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
AnaMaria Ijac (Anica), concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 11 Chefi la cuțite, se mândrește cu o comunitate impresionantă de prietenii pe TikTok | Antena 1

AnaMaria Ijac, cunoscută ca Anica pe TikTok, a atras atenția publicul cu felul carismatic și replicile neașteptate. Aceasta a venit în sezonul 11 Chefi la cuțite cu un preparat gustos, care i-a convins pe chefi să-i ofere o șansă în bootcamp.

Modul său memorabil de a se exprima în fața celorlalți a stârnit hohote de râs în preselecții, dar și în următoarea etapă a competiției. AnaMaria Ijac a avut o reacție de-a dreptul savuroasă și ieșită din comun când a aflat că o să facă parte din echipa lui chef Cătălin Scărlărescu.

Citește și: Diane Inamahoro, imagini înduioșătoare cu cei patru copii ai săi. Cum arată micuții concurentei din echipa lui chef Sorin Bontea

Juratul i-a oferit concurentei o tunică neagră, mărturisind faptul că își pune toată încrederea în ea când vine vorba de disciplinarea echipei. Replicile Anicăi de pe TikTok au venit ca o „furtună” pentru cei aflați în platou.

Ce conținut are AnaMaria Ijac (Anica) pe TikTok. Concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu este apreciată de foarte multe persoane

AnaMaria Ijac s-a făcut remarcată și în mediul online datorită sincerității de care dă dovadă. De asemenea, și replicile sale memorabile au făcut-o celebră pe TikTok, acolo unde este destul de activă.

Concurenta din echipa lui chef Cătălin Scălătescu obișnuiește să publice videoclipuri prin care comentează diferite situații în care este pusa ea sau ceilalți. De altfel, se pare că ironia este punctul său forte.

Citește și: Mesajele lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea după ce și-au ales echipele din sezonul 11 Chefi la cuțite

Mai mult decât atât, Anica distribuie și videoclipuri în care gătește sau dansează. Din conținutul său de pe TikTok se poate observa că este pasionată de bucătărie, așa cum le-a spus chefilor la preselecții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

AnaMaria Ijac a reușit să strângă peste 354 mii de urmăritori și 7.5 milioane de like-uri la postări. În plus, filmulețele ei generează mii de aprecieri, semn că este îndrăgită de foarte multe persoane.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Diane Inamahoro, imagini înduioșătoare cu cei patru copii ai săi. Cum arată micuții concurentei din echipa lui chef Sori... Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a pozat alături de fetița ei. Cum arată Kasia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x