Ce mai face și cum arată Marlena Botezatu, finalista sezonului 5 Chefi la cuțite

Marlena Botezatu este finalista sezonului cinci de la Chefi la cuțite și în prezent demonstrează că își merită această titulatură.

Marlena Botezatu a fost una dintre finalistele lui Sorin Bontea din sezonul 5 CHefi la cuțite. Ce face acum

Antena 1

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă care tocmai au trecut, Marlena Botezatu și-a demonstrat nu numai talentul culinar. Finalista lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite a umplut rețelele sociale cu fel de fel de cozonaci și, în plus, s-a fotografiat în ie tradițională, cântând colinde.

Din punct de vedere fizic Marlena nu s-a schimbat de la sezonul 5 Chefi la cuțite și până acum. A rămas aceealași lady-chef cu părul prins în coadă și zâmbetul pe buze.

Marlena Botezatu a fost finalista sezonului 5 Chefi la cuțite

Marlena Botezatu a fost finalista lui Sorin Bontea, făcând parte din echipa verde a sezonului 5 Chefi la cuțite.

Deși nu a câștigat, Marlna a intrat în sufletele urmăritorilor emisiunii și învățăturile pe care le-a desprins din această experiență au fost extrem de prețioase pentru Marlena:

„Chefi la cuțite” a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea! Mă bucur enorm că am avut curaj să îmi depășesc limitele și să vin la o asemenea competiție! Am învățat multe în această competiție despre mine. În special faptul că pot să nu mă las intimidată de ceilalți concurenți și să lupt cu toate forțele. Chiar și eu am fost surprinsă de faptul că am reușit să lupt până la capăt, să înfrunt toate piedicile și toată presiunea”, spunea Marlena la Antena 1, după Finala Chefi la cuțite, sezonul 5.

Citește și: Război uriaș în bucătărie, scandal și săgeți pline de venin! Marlena și Coana Mița s-au duelat în cel mai „piperat” mod posibil

Pe mentorul său, Sorin Bontea, Marlena l-a descris ca un adevărat profesionist dornic de competiție:

„Ce pot să spun despre Chef Sorin Bontea este faptul că este un profesionist în bucătărie. Are simțul competiției foarte dezvoltat și un simț al umorului care te ajută să treci cu brio peste momentele stresante.

Vezi mai multe fotografii în GALERIA FOTO.

Am cunoscut oameni minunați, bucătari foarte buni, ne-am distrat împreună și ne-am bucurat de fiecare dată când am câștigat un battle, sau când luăm punctaj mare la individuale. Pentru mine, cel mai frumos a fost când am aflat că sunt în finală. Au fost clipe de neuitat!”, a declarat Marlena Botezatu.

Marlena Botezatu a participat la „Poftiți pe la noi, poftiți la nea Marin”

După participarea ei în competiție, Marlena Botezatu s-a alăturat unui proiect realizat de nea Marin în anul 2018. Așadar, Marlena a gătit în cadrul emisiunii: „Poftiți pe la noi, poftiți la nea Marin”.

Citește și: Război în bucătărie! Marlena a lăsat clienții de izbeliște, ca să urmărească "Chefi la cuțite". Nea Marin a luat foc!

„Am noroc că am experiență cu firma de catering, căci la Nea Marin este foarte multă muncă. Trebuie să fii foarte bine organizat, altfel dai greș și îți strici numele”, spunea Marlena în 2018.

Marlena are 52 de ani și este mama a trei copii. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite și-a spus povestea de viață, precizând că de-a lungul vieții sale a divorțat și a trebuit să ia din nou viața de la 0, plecând în Marea Britanie alături de copii și începându-și o carieră în bucătărie.

Ultimele știri