Antena Căutare

Descoperire neașteptată pentru fani! Ce mai face simpaticul Ernesto Dosman din sezonul 7 „Chefi la cuțite”

În sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Ernesto Dosman a fost unul dintre cei mai simpatici concurenți din echipa condusă de Florin Dumitrescu. Ce face concurentul în prezent și ce au descoperit fanii?

Ernesto Dosman, în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 7 Galerie
Ernesto Dosman, fost concurent în sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Chefi la cuțite

Ernesto Dosman a venit în sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a-și depăși limitele și pentru a demonstra faptul că este un bucătar cu muștă experiență, capabil să facă față chiar și celor mai tensionate situații din bucătărie.

Citește și: Ernesto de la Chefi la cuțite, decizie neașteptată ce i-a uluit pe fani! Ce a transmis tuturor

În etapa degustărilor pe nevăzute, concurentul originar din Panama a ales să pregătească o delicioasă tocăniță de fructe de mare.

Ce mai face Ernesto Dosman din sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Încă din primele secunde, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au prins că au de-a face cu cineva experimentat, cu gusturi rafinate și simț al perfecțiunii.

Ușile s-au deschis și cei trei îndrăgiți jurați l-au putut cunoaște astfel pe Ernesto Dosman, în sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

citește și: Robert Vasiliu, Vikingul de la „Chefi la cuțite”, are o iubită superbă! Cum arată tânăra care i-a răpit inima

„Timp de 22 de ani am lucrat pe vase de croazieră. Am plecat imediat ce am terminat liceul, împins de nevoie, aveam 18 ani. Ne arsese casa și aveam nevoie de bani, am fost nevoit să îmi găsesc de muncă. Din fericire am strâns banii pentru casă. Am ajuns de jos la rolul de soud chef și executive chef. Mi-am cunoscut soția pe un vas de croazieră și așa am ajuns în România”, a povestit în audiții Ernesto Dosman, îndrăgostit iremediabil de țara noastră.

Pentru preparatul pe care l-a făcut, concurentul a primit cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu!

Ernesto Dosman, gătind în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”

Ernesto Dosman la emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 7

„Primirea cuțitului de aur a fost destul de surprinzătoare pentru mine, iar felul de mâncare pe care l-am pregătit l-am făcut bazat pe experiență, pentru că am lucrat cu diferite stiluri de bucătărie de-a lungul anilor (...). Primirea cuțitului de aur de la chef Florin Dumitrescu a fost un moment total neașteptat și am fost foarte fericit să-l primesc, pentru că știu responsabilitatea obținerii și ce înseamnă pentru concursul Chef la cuțite”, a dezvăluit Ernesto Dosman, la scurt timp după frumoasa experiență trăită.

citește și: Îți amintești de Rahela Pîslaru de la „Chefi la cuțite”? A devenit mamă și are un look nou! Cum arată azi

De-a lungul sezonului 7 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Ernesto Dosman și-a ajutat colegii de echipă și a demonstrat că este un bucătar cu multă experiență, capabil să facă față oricăror provocări.

Chiar dacă nu a reușit să câștige îndrăgita competiție culinară de la Antena 1, concurentul a reușit să câștige din plin admirația și simpatia publicului. Nu puține au fost momentele în care modul stâlcit în care vorbește limba română și glumele sale au făcut deliciul publicului.

Ernesto Dosman a lucrat atât în Brașov, cât și în București. În prezent, acesta este angajat al unui hotel de top din Capitală. Mai mult decât atât, bucătarul oferă și cursuri online pasionaților de bucătărie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Robert Vasiliu, Vikingul de la „Chefi la cuțite”, are o iubită superbă! Cum arată tânăra care i-a răpit inima... Cristian Boca de la Chefi la cuțite, nou proiect promițător. Ce pune la cale „cuțitul de aur” al lui Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x