Ernesto de la Chefi la cuțite, decizie neașteptată ce i-a uluit pe fani! Ce a transmis tuturor

În sezoul 7 al emisiunii Chefi la cuțite cu toții ne-am îndrăgostit de simpaticul bucătar Ernesto Dosman, care mereu ne-a făcut să râdem și să savurăm din plin delicioasele sale glume. De data aceasta, concurentul a făcut o dezvăluire complet neașteptată!

Ernesto Dosman de la emisiunea Chefi la cuțite

Ernesto Dosman, un bucătar extrem de priceput, a reușit să facă senzație încă din perioada de degustări pe nevăzute și ambiția și priceperea l-au ajutat să ajungă în echipa albastră a lui Chef Florin Dumitrescu, primind chiar cuțitul de aur! Nu a câștigat trofeul Chefi la cuțite, ci un loc special în inimile fanilor!

Recent, Ernesto Dosman a făcut o dezvăluire incredibilă pe pagina sa de Facebook! Ce mesaj a transmis tuturor fostul concurent din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite?

„Prima Poze din anul 2020, intru un locul in care am 27 de ani, unde stau mai mult ca acasă, și care nu schimb nicu data.

Ernesto de la Chefi la cuțite, decizie neașteptată ce i-a uluit pe fani! Ce a transmis tuturor

Ernesto Dosman de la emisiunea Chefi la cuțite

Ernesto Dosman de la emisiunea Chefi la cuțite, la locul de muncă

Bucătărie ie parte din viața mea, și de mult Bucătarilor care ai făcut mâncare asera pentru mult din voi.

Vreu sa spun la tuot bucătarilor care ca mine ai lucrat noapte de revelion, și care astăzi sunteți la munca...La mulți ani se aveți un an plin de bucurie”, a transmis simpaticul concurent Ernesto Dosman, pe pagina sa de Facebook, pe 1 ianuarie 2020.

Fanii au fost uimiți să descopere, încă o dată, cât de ambițios și de muncitor este Ernesto, care a luat decizia să fie la muncă, în bucătărie, în noaptea de Revelion și nu numai! O asemenea pasiune este greu de egalat și, așa cum era de așteptat, concurentul de la Chefi la cuțite a primit numai laude!

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Ultimele știri