Antena Căutare

Ce mesaj inedit a transmis Dan Dumitru Ursit (Ursu), după eliminarea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cui îi dedică „victoria”

La scurt timp după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 12 Dan Dumitru Ursit (Ursu) a transmis un mesaj inedit pe rețelele sociale.

colaj foto Dan Dumitru Ursit (Ursu) la chefi la cutite Galerie
La scurt timp după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 12 Dan Dumitru Ursit (Ursu) a transmis un mesaj inedit pe rețelele sociale. | Antena 1

Dan Dumitru Ursit (Ursu) a fost cel care a părăsit competiția în ediția 26 de la Chefi la cuțite, sezonul 12, din 15 octombrie 2023. Concurentul din echipa Amanitei Regale a obținut cel mai mic punctaj și a fost eliminat, cu doar un pas înainte de semifinală.

Usru, așa cum a fost poreclti de întreaga echipă, a fost încă de la început cel care a ținut moralul sus. Chiar și la final, el a cântat pentru ultima dată alături de colegii săi „imnul” lor și a părăsit competiția pe note muzicale.

Citește și: Finala Chefi la cuțite sezonul 12. Când aflăm marele câștigător al premiului de 30.000 de euro

Ce mesaj inedit a transmis Dan Dumitru Ursit (Ursu) după eliminarea de la Chefi la cuțite, sezonul 12

Deși a spus că nu se aștepta să ajungă până în acest punct, Ursu s-a emoționat după ce a aflat că este eliminat, în în ediția 26 de la Chefi la cuțite, sezonul 12, din 15 octombrie 2023. Ulterior, în mediul online, concurentul din echipa magenta a dezvăluit că planul lui inițial a fost să aducă în prim-plan natura, dar între timp a devenit și o călătorie personală.

În timpului show-ului culinar și-a făcut o mulțime de prieteni, spune acesta, cărora le-a transmis și un mesaj emoționant pe contului lui de Instagram. Mai mult, în postarea de pe rețelele sociale a închinat „câștigul” tuturor „ciudaților”.

„Am câștigat @chefilacutite sezonul 12!!!!!

Sunt cel mai mare câștigător din ediția asta a show-ului! Mi-am depășit dincolo de orice speranță așteptările, limitele, cunoștințele și am realizat ceva imens în viața mea.

Planul meu era să pun natura și ciupercile la televizor într-o lumină în care știu că n-o face nimeni în țara asta la așa nivel. Nu m-așteptam nici să trec de audiție dar am ajuns aproape până-n finală: am depășit cu enorm de mult ceea ce-mi pusesem în minte.

Culinar, eram sigur în fiecare zi că plec - înconjurat fiind de profesioniști - dar uite că am reușit să ajung până departe.

🫶Mulțumesc mult familiei mele pentru toată susținerea!

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și mesajele frumoase!

Mulțumesc celei mai tari echipe posibile: @horia.manea

@ioana_dehelean @maria__paraschiv @chefjanni @alecsbunea, Tanti Mioara și bineînțeles @chefflorindumitrescu pentru încredere și șansă.

Mulțumesc @chef_catalin_scarlatescu

Și @chef.sorinbontea.official

Mulțumesc întregii echipe de producție de la @antena1_oficial și @holicolicious pentru profesionalism și că m-au făcut s-arăt atât de bine.

Închin victoria asta tuturor ciudaților, grăsanilor, rulotiștilor, spiritelor libere, celor care se luptă să facă ceva diferit în țara asta și care dau de ziduri dar le sparg chiar și cu capul dacă trebuie

O închin tuturor celor care trec prin greu în minte și-n suflet, care n-au încredere în sine, celor care nu se regăsesc nicăieri, care primesc ură în loc de sprijin. O dedic celor blânzi și care caută s-aducă echilibru și pace pe lume deși uneori atât de tare nu-l găsesc nici în ei.Nu sunteți singuri! Pentru noi am făcut asta: pentru noi, pentru natură și pentru un viitor mai atent și asumat.

Poate acum nu vedeți asta, dar trăim în Rai! Pășiți cu-ncredere! Se poate!

Mulțumesc că distribui postarea asta! Singur sunt unu, împreună suntem mulți - 150.000! Îți dai seama ce impact poți avea cu doar 2 clickuri?

Mai bine murdar de viață decât degeaba!”, a transmis Dan Dumitru Ursit (Ursu), după eliminarea de la Chefi la cuțite, sezonul 12.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Chefi la cuțite, 11 octombrie 2023. Ce au descoperit chefii în farfuriile concurenților la degustare: „Nu era comestibil”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Dan Dumitru Ursit (Ursu) din echipa magenta a fost eliminat. Ce zis Florin Dumitresc... Seară decisivă la Chefi la cuțite: urmează ultimul battle și anunțarea semifinaliștilor sezonului 12!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x