Antena Căutare

Ce reacție au avut jurații „Chefi la cuțite” când au văzut farfuria pregătită de Loredana! „Am văzut niște documentare”

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, una dintre cele mai surprinzătoare concurente a fost Loredana, jurata emisiunii „X Factor” de la Antena 1!

Ce reacție au avut jurații „Chefi la cuțite” când au văzut farfuria pregătită de Loredana! „Am văzut niște documentare” Galerie
Loredana, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Artista a decis să pregătească la „Chefi la cuțite” o rețetă specială de mâncare ritualică indiană, excelentă pentru detoxifiere! Extrem de încrezătoare în preparatul ales, Loredana a dezvăluit mai multe despre pasiunea sa pentru gătit și pentru cultura indiană.

Cum au reacționat jurații Chefi la cuțite la farfuria pregătită de Loredana

Cântăreața gătește de când se știe și a moștenit această pasiune de la mama sa. Dorindu-și să-și întreacă mentorul, Loredana a călătorit și a încercat să descopere noi rețete și arome exotice.

Articolul continuă după reclamă

citește și: Celebra Loredana, apariție spectaculoasă la „Chefi la cuțite”! Ce rețetă surprinzătoare a ales să gătească

Astfel a ajuns să descopere inclusiv insectele, meduzele sau scorpionii. Dar poate că cea mai importantă descoperire a fost cultura indiană, de care Loredana s-a îndrăgostit iremediabil.

citește și: Au luat avionul și au făcut show! Chefii, intrare spectaculoasă în bootcampul „Chefi la cuțite”

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de zile mari, atunci când au privit farfuria! Singurul care a ghicit despre ce mâncare este vorba a fost chef Florin, spre marea bucurie a cântăreței!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Celebra Loredana, apariție spectaculoasă la „Chefi la cuțite”! Ce rețetă surprinzătoare a ales să gătească... Loredana s-a urcat pe masa juraților și a făcut spectacol incendiar la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x