Chefi la cutite

Veste URIAȘĂ pentru fanii „Chefi la cuțite”! Cine e mireasa lui Cătălin Scărlătescu

 
+3 click pentru
galerie

Chef Cătălin Scărlătescu și-a pus fanii pe jar! Simpaticul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” a postat recent o poză care a făcut senzație!

Sezonul 6 „Chefi la cuțite” începe în această toamnă la Antena 1 și promite publicului nu doar povești de neuitat, ci și bătălii culinare palpitante și rețete spectaculoase!

Totuși, până atunci, Chef Cătălin Scărlătescu pare să se bucure din plin de vremea frumoasă de la malul mării. Recent, acesta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de o tânără blondă, îmbrăcată în mireasă.

 

Cei doi par extrem de fericiți și zâmbitori, stând pe o masă de pe o ambarcațiune sau de pe un ponton. 

Așa cum era de așteptat, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și mulți au presupus că e mireasa lui, motiv pentru care i-au transmis felicitări și mesaje de laudă.

Totuși, Chef Cătălin Scărlătescu nu a oferit detalii despre tânăra îmbrăcată în mireasă și nu se știe dacă e mireasa lui sau doar a răpit-o de la nunta cuiva! 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe