Antena Căutare

Chef Scărlătescu a mărturisit cine i-a răpit inima! „E fabuloasă fata aia, îmi place de ea de MOR”

Banii vin şi pleacă, dar amintirile rămân. Cătălin Scărlătescu surprinde din nou. Celebrul chef recunoaşte de ce vedetă din România îi place cel mai mult!

Banii vin şi pleacă, dar amintirile rămân. Cătălin Scărlătescu surprinde din nou. Celebrul chef recunoaşte de ce vedetă din România îi place cel mai mult!

„E fabuloasă fata aia, îmi place de ea de mor”, a mărturisit îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”! Cine i-a răpit inima și la cine se referă?

Mai mult decât atât, chef Scărlătescu a dezăluit și care este motivul pentru care lumea îl crede nebun și nu ratează nicio ocazie ca să îi spună acest lucru, dar totul într-un mod extrem de admirativ.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli care este vedeta pe care o adoră Scărlătescu și de ce adesea este făcut nebun!

Cătălin Scărlătescu se află, în aceste zile, la Constanţa, unde pregăteşte Festivalul Scoicilor, prilej cu care a acordat un interviu! Juratul de la „Chefi la cuţite” şi-a reamintit cum a reuşit să prindă un rechin de 58 de kilograme în timp ce se afla într-o croazieră în Oceanul Indian!

Secrete culinare dezvăluite chiar de Rodica Popescu Bitănescu! N-ai voie să le ratezi!... Chef Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie! Ce brunetă focoasă s-a pus în genunchi în fața lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x