Antena Căutare

Chef Sorin Bontea, alături de fiica lui de Crăciun. Imaginea care i-a încântat pe fani: „A venit Moșul”

Sorin Bontea petrece în familie de Crăciun și le-a arătat fanilor o fotografie cu el la brad, împreună cu fiica lui. Chef Bontea a dezvăluit ș ice a primit de la Moșul.

Sorin Bontea, mesaj de Crăciun pentru fani. Ce a primit chef-ul d ela Moșul Galerie
Sorin Bontea le-a transmis un mesaj de Crăciun fanilor

Sorin Bontea le-a urat sărbători fericite fanilor și le-a arătat că a primit nu una, ci două căciuli de Crăciun.

„Gata, a venit Moșul: 1 căciulă, 2 căciuli
Craciun fericit, dragilor!”, a scris chef Sorin Bontea pe contul său de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În fotografia postată de Sorin Bontea apare și frumoasa lui fiică, Miruna Bontea.

Sorin Bontea se mândrește cu fiica lui Miruna

Tânăra de 18 ani este mândria lui Sorin Bontea. Adolescenta a venit în trecut la CHefi la cușite pentru a-I face o surpriză tatălui său, gătind un preparat dulce:

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar.”, a povestit Miruna Bontea, când a participat la emisiunea „Chefi la cuțite”.

Citește și: Fiica lui Sorin Bontea, selfie îndrăzneț în oglindă! Cum arată acum Miruna

În ultimele zile, Sorin Bontea și-a încântat fanii cu postări cu preparate de Crăciun. “M-am apucat să fac jumări, din-alea cu ceapă, cum îmi plac mie. Cum e ceapa gata, le-am dat afară”, a spus Sorin Bontea, pe contul său de Instagram.

Sorin Bontea a câștigat cu Ionuț Belei sezonul 8 Chefi la cuțite

Sorin Bontea este cheful câștigător al sezonului 8 Chefi la cuțite, după ce Ionuț Belei a luat marele trofeu.

Din cele 8 sezoane de până acum de Chefi la cuțite, 4 concurențio din echipele lui Bontea au câștigat, ceea ce-l face pe Sorin să aibă un avantaj în fața colegilor lui; Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescui, care au câte două sezonae castigate la activ.

Sorin Bontea a dezvăluit că este extrem de fericit de succesul concurentului său și chiar dacă în sezonul 8 echipa sa intra foarte des la duel, acest lucru nu a făcut decât să-I antreneze, a mărtusit Sorin Bontea.

CItește și: Sorin Bontea și fiica sa au cucerit internetul. Juratul "Chefi la cuțite" a arătat lumii surpriza pe care a primit-o de la Miruna lui

„Sincer, nu credeam că o să ajung cu 2 oameni în Finală. Mă așteptam ca finaliștii să fie Ionuț, Cristi și Blenche, dar jocul greșeala așteaptă. Echipa lui Cătălin a gătit foarte bine, au câștigat multe battle-uri, dar le-a lipsit antrenamentul. Ionuț este plecat de mic în Germania, are diplomă în construcții, a ajuns să lucreze în bucătărie, dar eu cred că el e născut să gătească. L-am simțit foarte emoționat și am reușit să-i împărtășesc din experiența mea și să-l ajut să se întoarcă în România”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8, în lacrimi, la TV. Dezvăluirile lui Sorin Bontea l-au făcut să plângă

Și Ionuț Belei a avut numai cuvinte de laudă pentru mentorul său, de la care a primit cuțitul de aur în etapa preselecțiilor.

„Pentru mine chef Sorin este și va fi un exemplu și de la el am învățat ce-I mai bun și anume Ionuț, fă-ți echipa să lucreze pentru tine, nu cu tine. Și cred că acesta e cel mai important sfat pe care l-am primit de la un mentor”, a mărturisit Ionuț Belei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Cum arăta Claudette (Claudia Radu) de la Chefi la Cuțite în copilarie. Fanii au avut parte de o surpriză când au văzut-o... Florin Dumitrescu a trăit o surpriză de proporții! Cătălin Scărlătescu și Cosmin Seleși au venit la ușa lui. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x