Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Elena Deneș, cadou inedit pentru chef Sorin Bontea: "Te-ai răzgândit, ne-am împăcat?"

În ediția 7 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 10 septembrie 2023, Elena Deneș, o concurentă extrem de ambițioasă, în vârstă de 46 de ani, a venit tocmai din Arad pentru a face o demonstrație culinară în fața chefilor. Cum au reacționat Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

colaj foto cu concurent si chefii catalin sarlatescu, sorin bontea, florin dumitrescu Galerie
Elena Deneș, cadou inedit pentru chef Sorin Bontea. | Chefi la cuțite

Elena Deneș este nutriționist și a venit cu mult curaj în fața chefilor să-și arate talentul. A ales nu doar un fel de mâncare, ci și un desert cu ajutorul căruia a sperat să-i cucerească pe jurați.

În timpul degustării, chef Florin Dumitrescu a fost convins că farfuria a fost gătită de “un român din Italia”, însă, când porțile s-au deschis, concurenta i-a pus pe chefi într-o ipostază la care nu s-ar fi așteptat. Pășind cu mult tact în fața lor, aceasta a început să caute privirea lui chef Sorin Bontea, începând un adevărat moment cu iz de dramă: “Ce văd? Tu ești? Cum, n-ai murit? Tot mai trăiești!”.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Valeriu Dumitrescu, poveste de viață desprinsă din filme. Cu cadou inedit le-a adus chefilor

Elena Deneș l-a „tras la răspundere” pe chef Bontea, din primele clipe, la Chefi la cuțite, ediția 7 din 10 septembrie. Jurații au înghețat când au auzit ce a putut să-i spună

Chef Sorin Bontea o privea neclintit și a răspuns abrupt: “Doamne ajută!”. Colegul său, chef Florin Dumitrescu, a mărturisit la testimoniale: “Am avut cinci secunde în care am înghețat. Am zis că nu este posibil așa ceva, în sezonul 12 să vină o doamnă care să îl abordeze pe Bontea atât de puternic”.

Elena Deneș a continuat adresându-se lui chef Sorin Bontea: “De ce zâmbești? E adevărat!? Te-ai răzgândit, ne-am împăcat? Iar ne iubim, eu te-am iertat demult! La tine nu și da nu sunt decât aceleași vorbe în vânt. Hai, spune! Ce ai de gând să faci? Deschide gura și lasă-mă să-ți mai sărut nu gura, ci răspunsul mut”.

“Mi-au luat, nu știu, vreo trei rânduri de poezie să-mi dau seama că, de fapt, e o poezie. Inițial m-am speriat foarte, foarte tare”, spune Chef Florin Dumitrescu. “Am zis, stai să vezi acum show și scandal”, a continuat el.

Apoi, după ce Elena Deneș a încheiat poezia a spus cu zâmbet sincer: “La mulți ani, este un cadou!. Am vrut să îi fac și eu un cadou de ziua lui. I-am spus poezia asta și erau toți așa «Cine e nebuna asta?»”

Citește și: Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Valentin Florin Timofte a primit cuțitul de aur de la chef Sorin Bontea. Ce show a urmat după

“Am înțeles, mă, că este o poezie. Am prins din prima că este vorba de o poezie, am zis că e o actriță ceva, că a recitat bine”, a spus chef Sorin Bontea.

După momentul artistic, chefii au trecut la analiza farfuriei. Chef Florin Dumitrescu a fost convins că din Italia vine concurenta: “Explicați-ne de unde din Italia veniți, că veniți din Italia! Asta doar în Italia o găsești. Este singurul desert care nu a părăsit granițele Italiei”.

“Nu vin din Italia, am locuit o perioadă de timp, într-adevăr, în Italia. Mâncarea asta nu am gătit-o eu în Italia. Am gătit-o de când sunt aici”, a spus concurenta.

Verdictul chefilor a fost unul pozitiv pentru concurentă: A primit Cuțite de la Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Cine este Valentin Florin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Ce a mărturisit despre el

Chefi la cuțite, lider de audiență. Diseară, Patrizia Paglieri se ia la întrecere cu jurații, dornică să depună o amulet... Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Irina Fodor pune în joc o amuletă mult râvnită. Pentru ce avantaj luptă astăzi chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x