Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Cum arată farfuriile din anul 2050, pregătite de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero au degustat farfuriile pregătite de concurneți, în ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Chefi la cuțite 2020. Cum arată farfuriile din anul 2050, pregătite de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Proba de gătit pe echipe a durat doar șaizeci de minute, timpul parcă s-a comprimat, sub influența emoțiilor uriașe. Concurenții de la „Chefi la cuțite” au avut misiunea de-a găti rețete venite parcă din anul 2050, așa că farfuriile trebuie să arate cât mai futurist.

Când cronometrul s-a oprit, concurenții conduși de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pus farfuriile pe bandă și au așteptat degustarea făcută de juriul special format din ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero.

Ce s-a întâmplat la degustarea preparatelor, în ediția 36 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Între timp, jurații emisiunii „Chefi la cuțite” s-au reîntâlnit în bucătărie, pentru a analiza și pentru a degusta ce farfurii au pregătit concurenții.

citește și: Ce concurent a primit amuleta specială! „Mai mergi și tu pe la biserică, măi băiatule”

„Farfuria mea arată astăzi a trăznaie, e o nebunie. Toate cometele alea cum zburau pe acolo, și toate texturile, coada cometei cum se duce în tot felul de așchii”, a descris Cătălin Scărlătescu, extrem de mândru de farfuria sa.

citește și: Gina Pistol, mai sexy ca niciodată! Rochia scurtă i-a scos în evidență picioarele de zeiță

„Elegantă, simplă, frumoasă. O să fie foarte greu astăzi pentru degustători. Din punctul meu de vedere e o farfurie așa cum ar trebui să arate”, a fost de părere Florin Dumitrescu, analizând atent rețeta rivalului său.

Florin Dumitrescu a făcut o combinație de piept de rață cu Sait Jacques, trufe și foie gras, Cătălin Scărlătescu a ales un piept de prepeliță cu o combinație extrem de colorată de piureuri, în timp ce Sorin Bontea a mizat pe un mușchi de vită cu creveți (surf and turf).

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero, deveniți jurați! Ce au găsit în far... Chefi la cuțite 2020. Banda de foc a adus o premieră! Ce scor au avut echipele, după degustare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x