Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Acuzații neașteptate între chefi. Ce a dezvăluit Florin Dumitrescu despre Sorin Bontea

În așteptarea verdictului pentru al optulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a răbufnit și i-a surprins pe toți cu acuzații complet neașteptate la adresa celorlalți chefi.

florin dumitrescu si concurentii din echipa albastra de la chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Florin Dumitrescu a făcut dezvăluiri neașteptate, înainte de verdictul pentru cel de-al optulea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Fiecare din cele trei echipe din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a pierdut concurenți, așa că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încearcă acum să recurgă la tot felul de strategii, pentru a trece cu bine peste cât mai multe battle-uri.

În cea de-a opta confruntare pe echipe, chefii și-au ales fiecare câte șase ingrediente și au pregătit rețete gustoase, menite să impresioneze juriul format din groomeri, adică din hairstyliști pentru animale.

Florin Dumitrescu, acuzații neașteptate la adresa lui Sorin Bontea, în ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În timp ce invitații speciali au degustat atent mâncărurile aduse pe banda de foc, chefii s-au întâlnit în bucătărie pentru a analiza plusurile și minusurile celor trei farfurii pregătite de echipe în al optulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Apoi, întorși în bucătărie alături de concurneții din echipele lor, aceștia au așteptat cu sufletul la gură verdictul adus de bandă.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Victorina Matveev s-a enervat și a țipat la Cristina Mălai. Ce a urmat

„Nu mai pot, deja mă doare spatele foarte tare, am emoții pentru proba asta pentru că nu mai suport să pierd”, a dezvăluit Florin Dumitrescu.

La un moment dat, enervat de atitudinea schimbătoare a lui Cătălin Scărlătescu, liderul echipei albastre s-a enervat și a răbufnit, făcând acuzații serioase.

Florin Dumitrescu la chefi la cutite

Florin Dumitrescu a făcut dezvăluiri neașteptate la „Chefi la cuțite”

„Sunt convins că Bontea ațâță focul acolo să-l facă pe Scărlătescu să își spună: Arde-l pe Dumitrescu. Bontea nu are amulete să le joace, și atunci le joacă pe ale lui Cătălin, Cătălin fără să își dea seama. Te manipulează Bontea cum vrea el”, a dezvăluit acesta, spre marea surprindere a tuturor.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi ce a urmat.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Chefii au degustat farfuriile și au trăit o surpriză, în al optulea battle. Cine a jurizat... Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Banda de foc a adus un verdict neașteptat. Ce echipă a câștigat al optulea battle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x