Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Concurenții au primit o probă grea în al optulea battle. Ce a dezvăluit Irina Fodor

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descopere ce temă de gătit aduce al optulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

catalin scarlatescu si echipa mov din sezonul 9 chefi la cutite Galerie
Cele trei echipe au aflat ce temă de gătit aduce al optulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția trecută, echipa albastră a pierdut o lovitură puternică. În urma unui duel extrem de dificil, în care concurenții au primit sarcina de-a pregăti rețete savuroase de salată, chefii au făcut degustarea și au acordat puncte în funcție de gust și aspect.

Farfuria care a primit cea mai mică notă a fost cea pregătită de Gabriela Porumbel din echipa condusă de Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Ce temă de gătit au primit concurenții pentru al optulea battle de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Concurenta a ales să riște și să iasă din tipare, cu o porție de cous cous cu steak de pepene. Se pare însă că preparatul nu a fost pe placul celor trei jurați și acest lucru s-a transformat într-o eliminare dureroasă atât pentru liderul echipei albastre, cât și pentru cei rămași în competiție.

Acum, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descopere ce temă le aduce cel de-al optulea battle. Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția frumoasa Irina Fodor, care i-a fermecat pe toți cu ținuta aleasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Victorina Matveev s-a enervat și a țipat la Cristina Mălai. Ce a urmat

„Ce faci, Irina? Cumt e simți? Cum îți place la noi? Cu ce echipă ții?”, a întrebat-o Florin Dumitrescu, nerăbdător să descopere ce temă de gătit aduce aln optulea battle de la „Chefi la cuțite”.

„Eu țin cu toți concurenții, nu țin cu echipele. Am deja prieteni în toate echipele, după mine ar trebui să câștigați toți”, a dezvăluit frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite”, în ediția 37 din sezonul 9.

sorin bontea alaturi de concurentii din echipa verde

Sorin Bontea și echipa verde

Apoi, zâmbetele tuturor au dispărut rapid atunci când chefii și concurenții au aflat ce temă de gătit aduce al optulea battle.

„Suntem aproape de mijlocul confruntărilor. Șase e numărul zilei. Cum sună 6 ingrediente și nimic altceva? Desigur, nu punem la socoteală sare, piper, apă și ulei”, a fost vestea deloc plăcută dată de Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă

Practic, de data aceasta, concurenții trebuie să gătească rețete cât mai gustoase, fără a folosi mai mult de șase ingrediente.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi ce au gătit și alți concurenți.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Temele culinare provoacă tensiuni la cuțite: „Plecăm toți acasă”... Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă grea împotriva lui Dumitrescu. Cine jurizează f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x