Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 mai 2023. Bogdan Veselovski a vizitat 72 de țări cu 5 dolari pe zi. Chefii i-au ascultat povestea fascinantă

Bogdan Veselovski, globetrotter-ul român care a vizitat 72 de țări cu 5 dolari pe zi, a venit în ediția 18 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 mai 2023 pentru a-i surprinde pe jurați cu preparatul său și dezvăluirile uluitoare.

colaj foto cu Bogdan Veselovski in platoul emisiunii chefi la cutite sezonul 11 si poze cu el in calatorii Galerie
Bogdan Veselovski i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale | Antena 1

Bogdan Veselovski are 34 de ani, vine din București și este globetrotter. Concurentul a venit în ediția 18 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 mai 2023 pentru a-i impresiona pe chefi cu un preparat deosebit.

Așadar, acesta s-a decis să facă encebollado, un preparat ecuadorian: supă de ton cu yuca și ceapă. În timp ce se afla în bucătăria show-ului culinar, concurentul a vorbit despre pasiunea lui pentru călătorie.

Citește și: Cine este Dumitru Paul Tudosescu, cel care a devenit cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite sezonul 11

„Am dormit prin tot felul de locuri. În cortul meu cel mai mult, pe la localnici, dar și în castele bântuite prin Italia sau clădiri abandonate. Am ajuns și în Țara de foc, am văzut pinguinii, am ajuns prin Laponia. Totodată, am traversat mai multe deșerturi.”, a povestit Bogdan Veselovski.

De asemenea, concurentul a stat cu beduinii, a mers sute de kilometri și a vizitat locuri incredibile în cele 72 de țări.

„Lumea este casa mea, dar mereu România acasă!”, a mai adăugat el.

Bogdan Veselovski i-a fascinat pe chefi cu pasiunea lui în ediția 18 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 mai 2023

Bogdan Veselovski a reușit să-i cucerească pe chefi cu preparatul său neașteptat, dar și cu dezvăluirile pe care le-a făcut. Chef Florin Dumitrescu a precizat că nu a văzut niciodată ce a găsit în farfuria concurentului.

„E pentru prima oară!”, a spus juratul.

Chiar și Gina Pistol a pășit în platoul emisiunii pentru a gusta din rețeta lui Bogdan Veselovski: „Interesant!”

Citește și: Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Lavinia Nicoleta Olteanu i-a lăsat pe jurați cu gurile căscate. Ce confesiuni neașteptate a făcut

„N-am mâncat niciodată așa ceva în viața mea!”, a adăugat chef Cătălin Scărlătescu.

„Mi-am scris în toate limbile că n-am bani. Cu rucsacul în spate și degetul în sus la autostop. 5 dolari pe zi e bugetul meu de călătorie. Nu plătesc transportul și cazarea în general. Mănânc orice și pot să dorm oriunde. (...) Am mâncat șoricei, larve, furnici. ”, a mărturisit el.

„Practic el e în America Express în permanență”, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 mai 2023. Alexa Valianatos, apariția care i-a luat prin surprindere pe chefi. Ce le-a povestit jurați... Chefi la cuțite, lider de piață. Ei sunt concurenții care au primit aseară 3 cuțite din partea juraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x