Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Florin Borșaru a fost salvat de la eliminare de chef Sorin Bontea. Ce au filmat camerele în platou

Florin Borșaru a fost eliminat în ediția 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite, însă chef Sorin Bontea și-a folosit amuleta pentru a-l salva. Iată cum a reacționat concurentul când a aflat că o să facă parte din echipa roșie.

colaj foto cu gina pistol si chefii si poza cu concurentii de la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția 29 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Ediția 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 29 mai 2023 a adus o „lovitură” neașteptată pentru chef Florin Dumitrescu și echipa lui. Florin Borșaru, unul dintre concurenții cu cele mai bune note din competiție, a fost eliminat.

Nimeni nu se aștepta ca tânărul să părăsească concursul show-ului culinar, însă farfuria lui a luat cel mai mic punctaj. Vestea l-a luat pe surprindere pe fratele său, George Borșaru, care abia și-a putut stăpâni emoțiile.

„Nu s-a luat nicio notă de 15”, a mărturisit Gina Pistol înainte de eliminare.

Așadar, Mihaela Zahariea, Constantin Onțu, Nina Hariton au obținut 13 puncte, în timp ce Laurențiu Neamțu, George Borsaru s-au salvat cu 12 puncte. Stelian Nistor, Iustin Câmpeanu, Monica Pușcoiu au intrat în bucătărie cu 11 puncte, urmați de Adriana Stănescu și Mariana Zinner, care au luat doar 10 puncte.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Diane Inamahoro a fost eliminată din sezonul 11. Amalia Esa a fost „taxată” de Gina Pistol

Luna Morgaciova și Matthew Ehsanmehr au rămas în competiția show-ului culinar cu 9 puncte, iar Florin Borșaru a fost eliminat deoarece farfuria lui a obținut doar 8 puncte, cel mai mic punctaj din ediția 29 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 30 mai 2023.

„N-ai cum! Ce a fost în capul tău?”, a zis chef Florin Dumitrescu.

„Doamne ferește! Nu cred”, a mai adăugat chef Sorin Bontea.

„Jur că n-am cuvinte, efectiv sunt gol!”, a mărturisit Florin Borșaru.

Eliminarea tânărului a venit cu un moment neașteptat în platoul. George Borșaru a reacționat nervos, însă a regretat extrem de mult când a văzut ce s-a întâmplat.

Chef Sorin Bontea l-a salvat pe Florin Borșaru de la eliminare în ediția 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 30 mai 2023

După ce Florin Borșaru și-a luat la revedere de la colegii din echipa lui, chef Sorin Bontea a apelat la un gest complet neașteptat. Juratul s-a decis să își folosească amuleta care spune că salvează un concurent din echipa adversă de la eliminare.

Tânărului nu i-a venit să creadă când chef Sorin Bontea i-a oferit avantajul să-l citească de față cu toată lumea.

Citește și: Mesajul lui Florin Borșaru după prima eliminare din echipa gri. Ce a spus despre plecarea lui Andrea Sabini de la Chefi la Cuțite

„Mi s-au uscat creierul, gura, ochii, mâna... Toată ziua de azi a fost prea mult”, a spus Florin Borșaru.

„Dacă era altul... habar n-am dacă îl luam sau nu”, a mai dezvăluit juratul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Mihaela Zahariea s-a înfuriat când a auzit ce îi cere Stelian Nistor. Ce s-a întâmplat la ... Seară trepidantă, cu 2 amulete în bucătăria Chefi la cuțite. Show-ul culinar își păstrează supremația în topul audiențel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x