Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 mai 2023. Iulia Istrate a fost eliminată din sezonul 11. Ce s-a întâmplat în culise, după verdictul final

Iulia Istrate, noua concurentă adusă de chef Florin Dumitrescu în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a fost eliminată în ediția 30 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 31 mai 2023. Iată ce a urmat în culise, după anunțarea verdictului.

colaj foto cu gina pistol si chefii si poza cu concurentii de la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu a primit o nouă „lovitură” dură în ediția 30 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 31 mai 2023. Iulia Istrate din echipa neagră a obținut cel mai mic punctaj și a fost eliminată din competiția show-ului culinar.

Proba individuală din seara aceasta a scos la iveală talentele ascunse ale concurenților în arta culinară. Printre cei care au impresionat chefii încă o dată se numără George Popescu, care a luat 15 puncte cu o rețetă făcută pentru prima oară.

De asemenea, și Constantin Onuț a intrat în bucătărie mai mândru ca niciodată cu 15 puncte. Jurații au rămas plăcut surprinși de farfuria concurentului. Mai mult decât atât, chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că îl are în vizor pe acesta.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Diane Inamahoro a fost eliminată din sezonul 11. Amalia Esa a fost „taxată” de Gina Pistol

Deși a rămas printre ultimii, Paul Tudosescu a obținut 15 puncte. Nina Hariton, Laurențiu Neamțu s-au făcut remarcați cu 14 puncte, în timp ce Ștefan Nistor s-a salvat de la eliminare cu 13 puncte.

Stelian Nistor a luat 12 puncte, iar AnaMaria Ijac (Anica) a revenit la bancul de lucru cu 11 puncte. Luna Morgaiova și Amalia Esa au făcut farfurii de 8 puncte. Florin Borșaru a trecut prin emoții cumplite, după ce a fost salvat de la eliminare cu o seară în urmă. Aceasta a reușit să ia 7 puncte și să intre în bucătărie.

Iulia Istrate a fost eliminată din ediția 30 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 31 mai 2023

Iulia Istrate a fost eliminată din ediția 30 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 31 mai 2023 cu 5 puncte. Concurenta și-a stăpânit cu greu lacrimile în fața juraților, care au fost dezamăgiți de preparatul ei.

„Știu că nu mi-a ieșit. Am greșit. Am făcut alegerea greșită. Mi-e ciudă pe mine de îmi vine să mă iau de cap! Am ales varianta care m-a dus în cap. M-am sucit pe ultima sută”, a mărturisit tânăra cu lacrimi pe față.

„Trist că am rămas fără un om!”, a adăugat Anica.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă ca să reîntregească echipele. Ce concurenți a adus în echipe

Camerele au surprins o discuție între chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui, după eliminarea Iuliei Istrate.

„Mi s-a rupt inima când am văzut-o”, a mai spus George Popescu.

De asemenea, chef Sorin Bontea a ținut neapărat să vorbească cu Florin Borșaru și Luna Morgaciova.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 31 mai 2023. Paul Tudosescu, reacția care a lăsat-o mască pe Amalia Esa. Ce i-a zis, fără pic de reține... Iulia Istrate, mesaj neașteptat după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a transmis concurenta sezonului 11: „Am fost d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x