Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle. Ce a zis

Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Colaj cu Cătălin Scărlătescu și Cosmin Berki în ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle, în ediția 21 | Antena 1

În timpul celui de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 12, haosul a cuprins bucătăria, fiindcă amuletele date de chefi n-au fost deloc ușoare. La un moment dat, Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki.

Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12

Cele trei echipe din acest sezon al emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 s-au întrecut la o probă de făcut clătite, apoi și-au ales ingredientele cu care vor găti și pe care ceilalți nu au voie să le folosească. Ca să își ajute concurenții, Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă puternică. N-a durat mult și Sorin Bontea a folosit și el un avantaj, urmat apoi de Florin Dumitrescu.

Astfel, haosul a cuprins bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția 21 difuzată pe 4 octombrie 2023.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce a făcut Cristina Sabău (Mariposa) când a rămas singură în cămară. Sorin Bontea a țipat la ea

Pe lângă faptul că doi dintre chefi au impus concurenților din echipele adverse să înceapă orice frază cu un slogan ales de ei, totul a culminat cu regula de-a cânta frazele. Cine a greșit a primit freeze, însă nu toți concurenții au înțeles întocmai ce presupune acest lucru.

„Freeze la albastră fiindcă a vorbit Cosmin aiurea!”, a zis Cătălin Scărlătescu supărat.

„Am luat freeze din cauza mea. Eu credeam că freeze e să nu mai faci nimic, dar eu credeam că poți să te plimbi pe acolo, nu să stai într-un loc”, a explicat concurentul.

„O să vă reamintesc încă o dată. Freeze e freeze! Nu te plimbi, nu vorbești!”, a strigat juratul supărat.

Citește și: Mesajul lui Fabian Soare, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a recunoscut concurentul lui Cătălin Scărlătescu

Cosmin Berki a dezvăluit în testimonial faptul faptul că a vrut să dea cartofii de pe foc deoparte, ca să nu se ardă, însă Scărlătescu a fost atât de supărat încât l-a obligat să stea în freeze și să lase mâncarea să se ardă, tocmai ca să îi arate că regula de freeze trebuie respectată.

Practic, juratul nu și-a mai putut stăpâno reacțiile și a răbufnit, semn că emoțiile și tensiunile au atins cote maxime.

„E zona crepusculară. Welcome to Socola!”, a zis Florin Dumitrescu, uimit de haosul ce a cuprins bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

„Nu mai pot, mi s-au amestecat gândurile!”, a spus Sorin Bontea, semn că proba de azi a fost una pe care nimeni n-o va uita prea curând.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică. Ce avantaje au folosit Bontea și D... Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat cel de-al șaselea battle. Ce verdict neașteptat a adus banda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x