Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elwira, soția lui Mihai Petre, i-a uluit pe chefi cu o rețetă poloneză și dezvăluiri emoționante

Prima concurentă din ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost chiar Elwira, frumoasa soție a celebrului Mihai Petre!

Elwira Petre la „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
Elvira Petre a ales să facă la „Chefi la cuțite” niște Zurek, adică o supă poloneză tradițională | Antena 1

Deși a avut ceva emoții, aceasta a decis să gătească pentru cei trei îndrăgiți jurați ai sezonului 9 „Chefi la cuțite” o supă tradițională poloneză, cu cârnați, hrean, usturoi și borș, numită și Zurek.

În timp ce a pregătit totul concurenta și-a deschis inima și a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre ea și partenerul său de viață. Așa am putut afla cum a început povestea lor de iubire și numeroase alte detalii.

Elwira, soția lui Mihai Petre, i-a uimit pe jurați în ediția 4 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Sunt mamă, sunt antrenor de dans, sunt dansatoare, sunt soție. Sunt un fel de robot multitasking, fiindcă fac de toate, asta sunt eu”, a dezvăluit frumoasa Elwira Petre.

Dornică să îi surprindă în mod plăcut pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Elwira Petre a ales să facă la „Chefi la cuțite” niște Zurek, adică o supă poloneză tradițională.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Manuel Grigore a venit să-i arate fiicei sale, Ruby, că știe să gătească. Ce dezvăluiri a făcut

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București.

Elwira Petre gătind în bucătăria „Chefi la cuțite” sezonul 9

Elwira Petre la „Chefi la cuțite” sezonul 9

Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei s-a „certat” cu chefii prin ușă! Care a fost motivul

În 2001 am înființat școala noastră, până atunci cred că am fost la o groază de concursuri. Cred că cel mai important concurs era Cupa Mondială de Latino, am fost prima echipă din România care a intrat în World Ranking. Sună a clișeu, dar dansul chiar e viața mea. Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu și de când am împlinit 18 ani suntem împreună”, a dezvăluit concurenta, spre deliciul fanilor.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent supa poloneză și au încercat să își dea seama cine ar fi putut găti un asemenea deliciu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Florin Dumitrescu a fost atât de încântat de gustul descoperit în farfurie, încât nu doar că a mâncat absolut tot, dar a și cerut rețeta, ca s-o pregătească și el acasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Liviu Chiorpec a anunțat cine a câștigat amuleta 4. Verdict complet neașteptat

La final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au oferit Elwirei petre cuțitul de argint, pe care îl dau invitaților speciali.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Elwira Petre și tatăl lui Ruby, printre concurenții celei de-a patra ediții Chefi la cuțite... Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Marius Ghinoiu i-a zăpăcit pe jurați cu poveștile și dezvăluirile sale. Ce a gătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x