Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Ludmila Jalo a adus ultima farfurie de la degustare. Ce reacție au avut chefii

În ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut show atunci când au aflat că urmează să facă degustarea ultimei farfurii. Ludmila Jalo i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale.

Ludmila Jalo și jurații Chefi la cuțite pe platoul de filmare Galerie
În ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut show atunci când au aflat că urmează să facă degustarea ultimei farfurii | Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a adus rețete delicioase, concurenți din toate colțurile lumii și povești de viață uluitoare. Printre ei s-a aflat și Ludmila Jalo, o concurentă care i-a surprins pe jurați atunci când a spus cu ce se ocupă. Farfuria ei a fost ultima din etapa degustărilor din acest sezon, lucru ce i-a făcut pe chefi să facă spectacol în platou, de bucurie.

Ludmila Jalo i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Cum au reacționat chefii când au degustat ultima farfurie de la Chefi la cuțite sezonul 11

Banda a început să meargă și Măciucă a anunțat faptul că aceasta este ultima farfurie de la degustarea din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au bucurat atât de tare încât au făcut show de zile mari, folosind recuzita din dotare. Apoi, cei trei au fost un pic dezamăgiți atunci când au realizat că Măciucă i-a mințit atunci când a zis că le dă desert:

„Ne-ai promis savarină!”, au strigat ei supărați.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 mai 2023. Cosmina Zaiț i-a surprins pe jurați când a zis că e căsătorită, deși are 18 ani. Ce a zis Scărlătescu

Apoi, cei trei au degustat rețeta de ciorbă cu carne și sfeclă, analizând fiecare detaliu extrem de atent. Un moment cu adevărat savuros a fost atunci când Sorin Bontea s-a apucat de cântat.

Ușile s-au deschis și chefii au putut s-o cunoască pe Ludmila Jalo, o fostă profesoară care în prezent este psiholog și terapeut energetic.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Bie Adam și Mikey au vrut să-l surprindă pe Scărlătescu. Ce a pățit tânăra, după America Express

„Am învățat în România Școala Feminității by Ludmila Jalo. Asta este activitatea mea. Ghidez femeile să își descopere feminitatea”, a mărturisit concurenta, în ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Concurenta a dezvăluit în ce constă exact feminitatea unei femei și cum poți ajunge la ea. Apoi, chefii au ridicat cloșurile și au dat verdictul: cu trei cuțite, aceasta a mers mai departe în bootcampul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, a gătit alături de cele două fiice. Cum a reacționat... Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Gina Pistol, apariție de senzație în bootcamp. Ce probă au primit concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x