Antena Căutare

Chefi la cuțite a fost lider de piață. Chef Cătălin Scărlătescu, o nouă victorie în lupta amuletelor

Luni, 28 octombrie, Chefi la cuțite a fost lider de piață cu aproape 2 milioane de români ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 20.50. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de încă o ediție savuroasă, cu o luptă a amuletelor extrem de tensionată și o nouă victorie pentru Cătălin Scărlătescu, jurat ce se află în topul clasamentului.

Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider detașat de piață pe publicul comercial, dar și la orașe.

În intervalul orar 19.59-23.38, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8 puncte de rating și 25,6% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 6.8 puncte de rating și 21,9 % cota de piață. La orașe emisiunea de la Antena 1 a condus cu 7,1 puncte de rating și 17,6 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6,4 puncte de rating și 15,8 procente din cota de piață.

Penultima luptă culinară a chefilor pentru amulete, difuzată aseară pe Antena 1 i-a surâs lui chef Cătălin Scărlătescu, jurat ce a trecut, din nou, în topul clasamentului cu 7 câștiguri. Acesta a reușit să îl impresioneze pe invitatul special la jurizare, chef Ricardo Deus, cu o farfurie ce a cuprins savoarea preparatelor portugheze, țara de origine a juratului: ”Am fost în Portugalia de mai multe ori și m-am plimbat, am mâncat de două ori pe zi în restaurantele lor, tocmai de aceea o să fac o rețetă de-a lor. Ei nu sunt axați pe plating, vor mult gust. Vreau să iau ce am văzut eu în țara lui și să îi pun în farfurie!, a spus Cătălin Scărlătescu înainte de a se apuca de gătit. Zis și făcut, căci dish-ul său de luni seară pe bază de anason, migdale și păstârnac i-a asigurat victoria: ”Nu știu ce se întâmplă cu Cătălin! Cât noroc să aibă?!”, a spus chef Bontea, impresionat.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 28 octombrie 2019

Diseară, de la 20.00, se dispută ultima amuletă la Chefi la cuțite... Ultima bătălie dintre Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu! Ce se întâmplă în ediția de marți, 29 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x